Pavska Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Primo ve skodovce ma svoje objednavaci cislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 (editace) moc děkuji za rady. budu na něj teď hodnější než to neodejde úplně. ale až dám nový tak ho zkusím :-) Nenechával bych ho úplně odejít, jelikož sebou může vzít celou převodovku, a to už je větší paseka v peněžence. Prý jde dát i jednohmota, ale co je na tom pravdy nevím. Editováno: 28. Únor 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 3 dni do zadu som robil peugeot hdi vybracie a trepanie auta za jazdy,ko 1 vstrek po vycisteni zmena 170% a ziadne vybracie a trepanie auta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 myslíte teda že by to bylo buď to: vnitřním kloubem, vstřikem a nebo setrvačníkem a spojkou jo? jak poznám že ten vstřik je špatný a nebo ten kloub. kamarádovi se stalo to, že měl seata 1.9 Tdi asi 160 koní a velkej krouták a utrhnul šrouby na motoru a ukroutil poloosu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 ...."třepání" motoru mě právě dělalo dnes, když odešel vstřik se zapalovacím modulem. Píší o tom v sekci Motor 1.4 16V 63 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Hosi je normalne ze mi takto trepe kritom motora a aj okolo vsetky hadice sa takto trasiu ale motot ani nie tak ako vsetko okolo v servise mi povedali ze to je normalne ale mne sa to nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 ty jo to se uplně vlní, to mě určitě nedělá, jako třepe se, ale takový vlny, to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) To to k..va do pr..le je? Buď to máš pod krytem vibrátor, nebo je ten motor totál zprasenej nějakým ZK (zásah kutila) Předpokládám, že ta spojka bude minimálně totál KO Editováno: 12. Květen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 ani mi nevrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.