schneefall Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 (editace) Zdravím, pátral jsem po netu po nějaké zachovalé O1 a našel jsem jednu se 40 tis km na tachometru s rv. 2009.Auto má již nevzhledná kulatá zrcátka z Fabie II ale pořád starý volant, který se do oktávek dával od počátku. Co jsem vždycky koukal, tak spolu s novými zrcátky měly poslední O1 i nový volant.Bylo tomu tak pravidlem nebo bylo nějaký přelomový období kdy se dávaly kulatý zrcátka ale stále starý volant. Jde mi o to jestli to třeba nemuže být nějaký první náznak havárie Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: schneefall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Mám 05/2009 zrcátka klasika ne ty sloní uši, volant taky starý, na podzim 09 přišlo dalšî zlevnění spolu se zrcadlama, volantem a vypustili taky el. otvírání nádrže, takže ty uši a volant byly spolu to vîm jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.