schneefall Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 (edited) Zdravím, pátral jsem po netu po nějaké zachovalé O1 a našel jsem jednu se 40 tis km na tachometru s rv. 2009.Auto má již nevzhledná kulatá zrcátka z Fabie II ale pořád starý volant, který se do oktávek dával od počátku. Co jsem vždycky koukal, tak spolu s novými zrcátky měly poslední O1 i nový volant.Bylo tomu tak pravidlem nebo bylo nějaký přelomový období kdy se dávaly kulatý zrcátka ale stále starý volant. Jde mi o to jestli to třeba nemuže být nějaký první náznak havárie Edited December 15, 2014 by schneefall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben06 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Mám 05/2009 zrcátka klasika ne ty sloní uši, volant taky starý, na podzim 09 přišlo dalšî zlevnění spolu se zrcadlama, volantem a vypustili taky el. otvírání nádrže, takže ty uši a volant byly spolu to vîm jistě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts