Publikováno Září 18, 201312 r Fabia I (1.4 16V 74kW) mi po nastartování 5krát pípne. čím to může být ? + mi taky ještě svítí kontrolka motoru, souvisí to spolu ? Díky za odpovědi.
Září 18, 201312 r Máš palubní počítač? Nebylo u vás pod +4°C? Je potřeba víc info. Kontrolka motoru, co vím, tak nepípá. Máš dost brzdovky? Nebo Oleje?
Prosinec 23, 201410 r Ahojte synci, chtěl jsem se zeptat, zda jste se s tím někdo nesetkal. Hledal jsem zde ale nenašel, tak se případně omlouvám za duplicitu tématu. K věci, po otočení klíče do polohy 2 se rozsvítí standartně kontrolky a postupně pohasínají, ale také mi auto 5x zapípá. Nevíte čím by to mohlo být? Mám fabia I combi, 74kw, 1.9TDI, Comfort výbava, rok výroby 2001 Díky za odpověď.
Prosinec 23, 201410 r Tak jsem to šel hned zkusit a bohužel. Připoutal jsem se pak otočím klíčkem a opět stejné pípání. Nevím, nemůže to být způsobeno parkovacím systémem (čidly)?
Prosinec 23, 201410 r Brzdové kapaliny je dost? i když to by hlásila i kontrolka, ale zkus zkontrolovat.
Prosinec 23, 201410 r Zkus to natočit a hoď to tady mě něco podobného dělá občas ale po nastartování (ale jen 3x) Upraveno Prosinec 23, 201410 r od Ondra16V
Prosinec 24, 201410 r Tak jsem brzdovku dolil a pipa stale. Nevim cim to muze byt. Natacet to si myslim je zbytecne, proste otocim klicem 5x to pipne a pak je vse ok. Napada me ze mam blokly radio a nejde mi odblokovat bo nemam kod tak jestli to muze byt i tim?
Prosinec 29, 201410 r Myslim ze to bude bezpecnostnym pasom... ak by bol poruchany motor dana vystrazna kontrolka by ti svietila pocas celej doby jazdy...
Prosinec 29, 201410 r Jo je to bezpečnostním pásem. Někde jsem se dočetl, že u tohoto roku výroby se po zapnutí klíče ozve zmiňované pípání, které upozorňuje aby se řidič připoutal a poté již i po dobu jízdy se již zapnutí/nezapnutí pásu nebere v úvahu.
Prosinec 29, 201410 r ale veď to máš už v príspevku č.5 a ty si to hneď následne vylúčil ..teraz zasa tvrdíš hore uvedené ...takže čo teraz?
Prosinec 29, 201410 r Ne já myslel, že to pípá a jakmile si zapnu pás tak přestane. A proto jsem pátral dále, kde je problém a narazil jsem na to, že po zapnutí pásu to stále pípá dále a jakmile přestane, už nikdy nezačne, jedině až po vypnutí motoru a znovu otočení klíčku. Myslel jsem, že je to více propracované a má to přestat pípat, jak si pás zapnu nebo když jsem před otočením klíčku již připoután, tak by to neměl ani začít pípat, ale tak tomu není bohužel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.