Publikováno Leden 5, 201510 r Mám dotaz,jak složité je vyměnit táhlo řízení? Stačí vyměnit jen táhlo nebo je potřeba měnit i neco jiného? Mám fabii RS ..díky za odpovědi
Leden 5, 201510 r stačí vyměnit jen táhlo, nepočítám nové spony na manžetu, která musí dolu. Ale pěkně blbě se to dělá. Co si matně pamatuju, tak se tam nedá skoro dostat, takže se musí nejprve celé řízení vyndat.
Leden 5, 201510 r žiadna demontáž riadenia nie je potrebná ...chce to len trošku šikovnosti..tu máš aspoň trochu popis (síce Ibiza,ale postup ten istý) http://www.autoopravy.eu/index.php?akce=2&id=249
Leden 5, 201510 r tak jasně, že kdo už párkrát dělal, tak si nějak pomůže. Osobně jsem měl největší problém přidržet tu ozubenou tyč řízení, aby se nekroutila při povolování tyče a to se mi na jedné straně bez demontáže nepovedlo. V tom odkaze podle mě za to musel prostě zabrat, to znamená, že to kroutil až v hřebenu.
Leden 6, 201510 r Já měl na podržení hřebenu ohnutej stranovej klíč. Teď si nepamatuju, jestli to byla 19? Rovným jsem se tam nedostal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.