robi70 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Asi před půl rokem jsem původní žárovky-parkovačky nahradil LED-žárovkami. Nedávno jsem si ale všiml, že jedna z nich rychle problikává, ale pouze, když je spuštěný motor. Přístrojovka nehlásí chybu, ani VAG. Jedná se o LED-žárovky v hliníkovém pouzdře s funkcii can-bus (byly dost drahé). Nevím, jestli bych uspěl s reklamací, když v klidu svítí dobře. Řešil někdo už podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 tak to už bude ledka dělat stále , s tim nic nevymyslíš , bez milosti vyhodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Ked sa ledka raz prehreje, uz jej nie je pomoci... Preto sa vacsinou dava do masivnych hlinikovych puzdier...ale ani tie nie su zarukou, ze nenatrafis na vadny kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 ja som tiez kupil kvalitku jedna bez problemov svieti a druha blika asi4x za s uz asi 2 roky, co som mal ine(china) jak sa rozblikali tk do par dni boli kaput Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host julio Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Tak jako robi70 jsem vymenil parkovacky, pozicky a mlhovky za LED, pri pootoceni klicku do polohy aktivace vsech systemu a svetel vsechny ledky postupne problikaji a pak uz funguji jak maji... opravdu se to neda nejak opravit a natvrdo vyhodit? Objednal jsem do mlhovek rezistor tak uvidim co to udela, ale rezistory pro parkovacky a pozicky jsem nikde nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Je to ,,testovacím proudem". Myslím, že ferda25 říkal, že by to šlo vypnout, ale zase by se tím vypnula kontrola. Víc kdyžtak na něj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.