Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Asi před půl rokem jsem původní žárovky-parkovačky nahradil LED-žárovkami. Nedávno jsem si ale všiml, že jedna z nich rychle problikává, ale pouze, když je spuštěný motor. Přístrojovka nehlásí chybu, ani VAG. Jedná se o LED-žárovky v hliníkovém pouzdře s funkcii can-bus (byly dost drahé). Nevím, jestli bych uspěl s reklamací, když v klidu svítí dobře. Řešil někdo už podobný problém?

Vloženo

Ked sa ledka raz prehreje, uz jej nie je pomoci... Preto sa vacsinou dava do masivnych hlinikovych puzdier...ale ani tie nie su zarukou, ze nenatrafis na vadny kus.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak jako robi70 jsem vymenil parkovacky, pozicky a mlhovky za LED, pri pootoceni klicku do polohy aktivace vsech systemu a svetel vsechny ledky postupne problikaji a pak uz funguji jak maji... opravdu se to neda nejak opravit a natvrdo vyhodit? Objednal jsem do mlhovek rezistor tak uvidim co to udela, ale rezistory pro parkovacky a pozicky jsem nikde nenasel...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...