Kryšot Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) Ahoj. Kdyz jsem se vrtal v Octavce nasel jsem jednu antenu pichlou do autoradia a druhou volnou jen tak hozenou. Presne ta stejna. To je od vyroby? Nebo je naco? Dalsi vec mam tam konektor na antenku k mobilu. Ale problem je, ze na strese zadnou jinou antenu na Octavce nemam jen tu na autoradio. Nechce se mi jit po kablu. Mimochodem, kamarad koupil Oct- a svete div se, ani nevedel ze neco takoveho ma v palubovce. Vyhledavani vozu od Meta - je tam alarm se zaloznim zdrojem a i s vnitri sirenou, pote jednotka s antenou na vyhledavani, spesl zabalena a schovana Docela prekvapko. Editováno: 12. Září 2006, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 origo antény jsou také i duplexy tzn. anténa pro radio a GSM a triplexi radio, GSM, GPS co se montují do Octavie. Podle toho že napíšeš že tam máš nějakej konektor to moc nepopíšeš, dej foto a pak ti řeknem jestli to je origo nebo dodělávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) Editováno: 25. Duben 2008, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 a dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 a jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) kde najdu teda tu antenku na mobil pokud je to opravdu konektor? Editováno: 12. Září 2006, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban2 Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Jooo, tak to by mě taky zajímalo kde tu potvoru na gsm najdu. když jsem koupil oct. tak jsem vyndaval starou handfre a tento kabel jsem odpojoval ale ale anténu nenašek. A ted m,i tam někde charstí ta převlečná matice z kabelu a nemůžu ji najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) Tak podle mne a konektoru je to ten poslední. GSM anténa je integrovaná s rádiem. Měla by být dvoupásmová pro 900 a 1800 MHz, poznáte to podle navinutého kabliku pod převlekem na prutu antény. Editováno: 12. Září 2006, autor: mariro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Ten konektor co je na radiu je origo. Ten druhý bude napajení antény po koaxu, nebude dlouhý a povede z něj kablík pravděpodobně ten co je na tom dalším obrázku(používá se u aftermarketových radií a napájí se jím elektronika v anténě) a ten poslední je kabel GSM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Ten konektor co je na radiu je origo. Ten druhý bude napajení antény po koaxu, nebude dlouhý a povede z něj kablík pravděpodobně ten co je na tom dalším obrázku(používá se u aftermarketových radií a napájí se jím elektronika v anténě) a ten poslední je kabel GSM. A prosimte kde mam umistenou antenku na aute? Mam na strese jen radiovku. Dalsiho nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 antena ve střeše je jak pro radio tak i pro GSM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 podle fotek je gsm a jedno radio domontované a jedno radio orig to bez redukce!!zrejmě jdou společně dozadu a je tam i jiná antena....vzadu pod stropnicí najdeš konce a jeden z nich volný..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 dekuji vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.