Publikováno Září 12, 200619 r Ahoj. Kdyz jsem se vrtal v Octavce nasel jsem jednu antenu pichlou do autoradia a druhou volnou jen tak hozenou. Presne ta stejna. To je od vyroby? Nebo je naco? Dalsi vec mam tam konektor na antenku k mobilu. Ale problem je, ze na strese zadnou jinou antenu na Octavce nemam jen tu na autoradio. Nechce se mi jit po kablu. Mimochodem, kamarad koupil Oct- a svete div se, ani nevedel ze neco takoveho ma v palubovce. Vyhledavani vozu od Meta - je tam alarm se zaloznim zdrojem a i s vnitri sirenou, pote jednotka s antenou na vyhledavani, spesl zabalena a schovana Docela prekvapko. Upraveno Září 12, 200619 r od Kryšot
Září 12, 200619 r origo antény jsou také i duplexy tzn. anténa pro radio a GSM a triplexi radio, GSM, GPS co se montují do Octavie. Podle toho že napíšeš že tam máš nějakej konektor to moc nepopíšeš, dej foto a pak ti řeknem jestli to je origo nebo dodělávka
Září 12, 200619 r Autor kde najdu teda tu antenku na mobil pokud je to opravdu konektor? Upraveno Září 12, 200619 r od Kryšot
Září 12, 200619 r Jooo, tak to by mě taky zajímalo kde tu potvoru na gsm najdu. když jsem koupil oct. tak jsem vyndaval starou handfre a tento kabel jsem odpojoval ale ale anténu nenašek. A ted m,i tam někde charstí ta převlečná matice z kabelu a nemůžu ji najít.
Září 12, 200619 r Tak podle mne a konektoru je to ten poslední. GSM anténa je integrovaná s rádiem. Měla by být dvoupásmová pro 900 a 1800 MHz, poznáte to podle navinutého kabliku pod převlekem na prutu antény. Upraveno Září 12, 200619 r od mariro
Září 12, 200619 r Ten konektor co je na radiu je origo. Ten druhý bude napajení antény po koaxu, nebude dlouhý a povede z něj kablík pravděpodobně ten co je na tom dalším obrázku(používá se u aftermarketových radií a napájí se jím elektronika v anténě) a ten poslední je kabel GSM.
Září 13, 200619 r Autor Ten konektor co je na radiu je origo. Ten druhý bude napajení antény po koaxu, nebude dlouhý a povede z něj kablík pravděpodobně ten co je na tom dalším obrázku(používá se u aftermarketových radií a napájí se jím elektronika v anténě) a ten poslední je kabel GSM. A prosimte kde mam umistenou antenku na aute? Mam na strese jen radiovku. Dalsiho nic
Září 13, 200619 r podle fotek je gsm a jedno radio domontované a jedno radio orig to bez redukce!!zrejmě jdou společně dozadu a je tam i jiná antena....vzadu pod stropnicí najdeš konce a jeden z nich volný.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.