Jozinko1 Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Hello.. Mam problem s centralom.. ked zamknem na DO tak sa mi zamknu vsetky dvere okrem dveri vodica..tie musim dodatocne zamknut klucom... Pri odomknuti cez DO sa zase vsetky otvoria..okrem vodicovych a na tie musim znova pouzit kluc... nerobi to stale..sem tam sa mi podari cez DO zavret vsetky.... vtedy ma blikat vo dverach cervena ledka.. niekedy blika a tvari sa ze je vsetko ok..ale niekedy neblika a je to ako keby som to zavrel klucom..Vraj je to nejaky plosak vo dverach..vie mi niekto poradit, co s tym?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Body Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Hello..Mam problem s centralom.. ked zamknem na DO tak sa mi zamknu vsetky dvere okrem dveri vodica..tie musim dodatocne zamknut klucom... Pri odomknuti cez DO sa zase vsetky otvoria..okrem vodicovych a na tie musim znova pouzit kluc... nerobi to stale..sem tam sa mi podari cez DO zavret vsetky.... vtedy ma blikat vo dverach cervena ledka.. niekedy blika a tvari sa ze je vsetko ok..ale niekedy neblika a je to ako keby som to zavrel klucom..Vraj je to nejaky plosak vo dverach..vie mi niekto poradit, co s tym?? nieco podobne mal jeden pan v servise, vraj mu do riadiacej jednotky vo dverach netekla voda, po vycisteni jednotky vraj OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Body Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 P.S: a neblbne ti aj spinac v niektorych dverach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 špatný motorek-zámek,nebo přelomený kabel ve svazku nebo špatně zapojené rádio,není li originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.