Přejít na obsah

nefunkcny central...

Jozinko1

Doporučené příspěvky

Hello..

Mam problem s centralom.. ked zamknem na DO tak sa mi zamknu vsetky dvere okrem dveri vodica..tie musim dodatocne zamknut klucom... Pri odomknuti cez DO sa zase vsetky otvoria..okrem vodicovych a na tie musim znova pouzit kluc... nerobi to stale..sem tam sa mi podari cez DO zavret vsetky.... vtedy ma blikat vo dverach cervena ledka.. niekedy blika a tvari sa ze je vsetko ok..ale niekedy neblika a je to ako keby som to zavrel klucom..Vraj je to nejaky plosak vo dverach..vie mi niekto poradit, co s tym??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hello..

Mam problem s centralom.. ked zamknem na DO tak sa mi zamknu vsetky dvere okrem dveri vodica..tie musim dodatocne zamknut klucom... Pri odomknuti cez DO sa zase vsetky otvoria..okrem vodicovych a na tie musim znova pouzit kluc... nerobi to stale..sem tam sa mi podari cez DO zavret vsetky.... vtedy ma blikat vo dverach cervena ledka.. niekedy blika a tvari sa ze je vsetko ok..ale niekedy neblika a je to ako keby som to zavrel klucom..Vraj je to nejaky plosak vo dverach..vie mi niekto poradit, co s tym??

nieco podobne mal jeden pan v servise, vraj mu do riadiacej jednotky vo dverach netekla voda, po vycisteni jednotky vraj OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...