Publikováno Leden 12, 201510 r Zdravim všechny, asi je čas abych i ja ukazal svého rumíka. Je to beh na dlouhou trat ale snad se vám to bude líbit. Po tom co jsem prodal svoji předeslou octavii combi jsem se rozhodoval co dal . libil se mi Touran a Octavia II a tak trochu jsem pokukovl i po roomsteru. V´Podmínka byla ze auto musí mít motor 1.9 tdi. No a po konzultaci s kamaradem ze skodovky jsem dospel k tomu ze by se dal udelat hezkej roomster a ze jich moc nejni. co cert nechtel druhy den se mi naskytl roomster za super penize ale s horsim lakem. Sluzebka co jezdila dlouhe trasy takze mela vic najeto ale interier netknutej a auto poctive servisovano ve skodovce. bylo za super penize a tak jsemdo toho sel. Upraveno Leden 12, 201510 r od sekyji
Leden 12, 201510 r Autor jeho osud byl jasný rozebrat odrezit pro lakovnu , rozebrat , a sup s nim do noveho laku takze se nelenilo a hned se zaclo
Leden 12, 201510 r Tak to drzime palce ori opravach. Vyzera to podla foto iba na lak. Ci je aj tuknute? -- Z mobilu
Leden 12, 201510 r Autor no a kdyz bylo pripraveno tak nezbylo nez sup s nim na karu a hura do lakovny
Leden 12, 201510 r Autor no a jak to tak byva tak misto 14 dnu jsem se na auto do lakovny jezdil divat 3 tydny
Leden 12, 201510 r Autor Tak to drzime palce ori opravach. Vyzera to podla foto iba na lak. Ci je aj tuknute? -- Z mobilu opravdu to tuknute nebylo jen lak
Leden 12, 201510 r Autor no a vmezicase co bylo auto v lakovne se zacal predelavat predek. po precteni fora co se musi zmenit aby byl roomster facelift jsem se rozhodl ze naraznik povarime ze dvou. bylo to hodne hrani ale vyslo to.
Leden 12, 201510 r Autor Na zadní narazník se sehnal jeste difuzor ze scouta a laknul se take do cerne barvy.
Leden 12, 201510 r Autor No a po trech tydnech nezbylo nez auto privest a zacit skladat a stare znaky se vymenily za nove samozdrejme Upraveno Leden 12, 201510 r od sekyji
Leden 12, 201510 r Autor Jako dalsi prisli na radu folie na zadní okna samozdrejme atestovane a mohlo se pomalu vyjet
Leden 12, 201510 r Autor Jelikoz jsem byl zvyklej z octy na parkovaky a u roomstra po zatmaveni oken moc videt zevnitr neni dodelal se parkovaci asistent
Leden 12, 201510 r Autor No a v garazi se m valeli origo pulkice na 2ku Fabku tak jsem tam dal zatím ty . a takto nejak vypadá roomster ted
Leden 12, 201510 r No, práce jak na kostele, ale jsi šikula. Jen mi hlava nebere jak je možné, že je to tak shnité, to se máme na co těšit. Taky y mne zajímalo jak došlo k poškození laku, nebo to je následek koroze.
Leden 12, 201510 r Autor Cervene laky v roce 2006 A 2007 na to trpeli , udelala se bublinka praskla a lak vypadl a kdyz se o to nekdo nezajijmal tak to takhle dopadlo nicmene jsem byl s tim ve skodovce kde mi reklamaci uznali ,ale dali mi spoluucast 30% a to se mi nevyplatilo . jinak by se to uznalo na zaruku Upraveno Leden 13, 201510 r od Malta smazána citace
Leden 12, 201510 r Jo, takže poškození laku a teprve potom koroze, no ale stejně.... Jo a necituj předchozí příspěvek neb dostaneš hned po ušách.
Leden 12, 201510 r Autor Tak a co je ted v planu???? takze v planu je CHIP motoru , sportovní podvozek 40/40 , (pokud ma nekdo na roomstru podvozek 40/40 prosim dejte jsem foto ), nalepit listy ktere jsou jiz taky v laku ,17'' kola jsou jiz na leto pripravena akorat nevim zda je nedat do jineho laku . Tak a Interier si necham na zitra abyjste nerekli ze vse hned prozradim :-) Upraveno Leden 12, 201510 r od sekyji
Leden 12, 201510 r Uz je "zitra", tak som zvedavy aj na interier a foto kolies inac prkby kus prace. Paci sa mi ten predny naraznik -- Z mobilu Upraveno Leden 12, 201510 r od wirer
Leden 13, 201510 r Kolik to mělo najeté, ten stav karoserie byl teda otřesný, o to auto se nikdo nestaral to je jasné.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.