Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

PS: Zítra snad nahodím nová světla když to dobře půjde :-) a dneska to opláchnu tak udelam mozna foto jak je to na zemi :-)

Upraveno od sekyji

No prave ja mam vzadu bubny. A za druhe na cerne nepujde videt spina. Takze za chvili bych to mel cerne opet a moznost umyti brzd nemam kde. Tak bych to musel lakovat kazdy rok aby to nejak vypadalo.

• Autor

Tak na brzdy a kola používám carlan a to funguje pak jen splachnes vodou a je to :-)

Ja ti nevím, mě ten předek pořád připadá divnej. Osobně bych předtím udělal facelift. Ta protáhlá světla jsou modernější. Ale jinak zatím vše pěkný

• Autor

No ja to mel v planu taky ale když jsem spocital kolik by to stalo, udelal jsem raci něco co nikdo nemá. Musi se toho vymenit hrozne moc a vyslo by to na nehorazny prachy a jelikož to nebylo nabourany prislo mi to jako skoda :-) Jinak vís jak zase mam něco co když potkás tak vís ze to jsem ja :-)

Jen tak zrychla musí se vymenit : lampy, narazník , haupna , výztuha, chladicovka, chladice, ja bych musel predelat i intercooler, podběhy a mozná jsem na něco zapomel.

PS : jinak neboj pomalu se díly na facelift schanej asi to taky prijde ale urco ne hned :-)

Upraveno od sekyji

Podvehy jsou stejne , ale jeste potrebujes mlhovky , popripade pouziti rs narazniku denni svetla a takove ty plasty co jsou pod naraznikem :D

• Autor

Nn podbehy jsou jiny maji jinak vyvrtany dirky facelift ma v narazniku 3 a nefaclift 2 ;-) jinak svetla na aute ;-)

• Autor

Par foto z prehozeni svetel ;-) mam radost jak malej kluk

post-72115-0-12308000-1426705676_thumb.j

post-72115-0-88368100-1426705693_thumb.j

post-72115-0-56352300-1426705710_thumb.j

post-72115-0-50675500-1426705730_thumb.j

post-72115-0-85414300-1426705745_thumb.j

Nie sú tie parkovačky moc modré ?

Inak svetla samozrejme parádne :)

• Autor

Parkovacky jsou bile ale je to foceno telefonem a ten to nezachyti takze vypadaji hodne modre jinak se teste na rano dnes jsem to obula a jsem natsenej ;-)

• Autor

Jen par foto kol :-) odpoledne prijde umití a pak jich ještě par udelam :-)

post-72115-0-69327500-1426831075_thumb.j

post-72115-0-17218300-1426831134_thumb.j

post-72115-0-18773500-1426831189_thumb.j

post-72115-0-42267900-1426831235_thumb.j

post-72115-0-65220500-1426831275_thumb.j

Ty kola mi moc neseděly, ale na autě jsou fakt pěkný [emoji106] Škoda, že nemá hagusy, libilo by se mi to asi víc, ale u tak vypadá dobře.

• Autor

Taky jsem mel popravde pocit ze to nebude ono ty kola a včera po nasazení jsem se smal prej jak malej a mam z nich opravdu velkou radost . jinak hagusy jsou fajn ale vrtat kvůli tomu do strachy se mi nechce a takhle to auto vypada malinky a lepe se meje strecha :-)

Paradne to vyzera. A hagusy namontovat nie je priblem, uz ich mam na Fabke a coskoro budeme davat ocovi na Rooma. Len mam pocit, ze tie kolesa su male. Ale to mozno iba fotka skresluje

--

Z mobilu

To chápu, že dodělávat to je teď kravina. U F1 combi to šlo díky hotové přípravě, ale od F2 už to nešlo díky laseru na střeše a chybějící drážce.

Me se naopak room bez hagusu moc libi, vypada to faktasticky a kola k tomu naprosta bomba...  :kol-47:

• Autor

Paradne to vyzera. A hagusy namontovat nie je priblem, uz ich mam na Fabke a coskoro budeme davat ocovi na Rooma. Len mam pocit, ze tie kolesa su male. Ale to mozno iba fotka skresluje

--

Z mobilu

Winer jestli ti 17ky pripadají male tak opravdu jsou :-) jinak zase bez hagusu jich tolik není a me se to uz fakt libi to auto z venku uz jen par detailu a budu spokojenej a dam se do motoraku a interieru :-)

Upraveno od sekyji

Mozno to bude farbou, alebo dizajnom, ale nepovedal by som, ze to su az 17"

--

Z mobilu

no myslím, že by stačilo dát vedle fotku mojich klasika 14" a bylo by hned jasno, že ty sedmnáctky jsou naprosto v cajku :kol-28:

Mozno to bude aj snizenim. Oco ma bezny podvozok a 15" kola a sa mi zdaju vacsie

--

Z mobilu

• Autor

No ono by to možná sneslo i ty 18ky ale ja mam typak na 17ky takze je tam v klidku dopisu a 18ky kdyztak príští rok :-)

Perfektni za takovym Roomem se rad otocim. Sice ty kola moc nemusim , ale v te barve hned to da jiny šmrnc.

--

Z mobilu

A to jste řezali díry do postranice? F2 a Roomster mají už z výroby odlišné rámy.

F2 do strechy, 4 diery na kazdej strane. Vyhoda, ze matice su uz navarene priamo v karoserii. Room nas este len caka. Ale bude to podobne. Ja som F2 daval komplet foto do svojej temy, ohladom Rooma uz je niekde v sekcii navody par fotiek

--

Z mobilu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.