Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já si beru pořád auta na operativní leasing a tak pořád spekuluju, že si zase něco koupím, ale už jsem si docela odvykl něco na autě řešit. Dost mě osobně třeba zaujal Fiat Croma 2.4 JTD 147kw, kde po lehkém čipu je hned 180 kw i více

Vloženo (editace)

Jn to víš já bych zase auto na operák nechtel furt platíš a nic vlaste nemas to je jak auto z půjcovny :-)ale chápu ze pro nekoho je to výhodný třeba zamestnanci skodovky to mají mnohem výhodnejší nez my obič smrtelníci.:-)

Jinak me se prostě líbí 1,9 tdi jak to funguje a jak tam jde za relativne malou cástku přidat výkonu az kam. Tady moji kamaradi mají v oct1 1 x 193kw(66kw), 1x191kw(PD 96kw), a v pasatu mel 161kw(81kw) a ted uz je tam víc počítám tak 170 - 180 kw.No a hrozne te baví když slápneš do kopce a on ti motorkář na r6ce nestíhá :-) ale todle uz je moc me bude stacit nejakejch 160 kw pac tam se da udelat ještě nejaká rozumná spotřeba

Editováno: , autor: sekyji
Vloženo

Zaměstnanecký je právě cenou dost jinde a upřímně se ani nevyplatí si auto kupovat. Otázka je, na jak dlouho to auto člověk chce. Vyplatí se koupit auto okolo 150t, ale jak se motam u auta okolo 250t, tam když pripocitas servis, pojistky, roční ztrátu, je to to samé jako to půjčené. Já jsem s tím spokojenej, hlavně každý rok nový auto, ale byl jsem zvyklej něco vylepšovat a tady nemůžu.

Chtěl jsem si půjčit F3 combi Style s plno paketama a 81kw, jenže asi je o ně takový zájem, že zaměstnancům nabídnou buď na konci roku a nebo až po Novém roce. Ta by vyšla na 4000 včetně pojistky s 1% spoluúčastí.

Ta Croma je dobrá, výkonná, ale pokud bych do ní šel, tak jedině auto od dealera, dovozcům osobně moc nevěřím.

Vloženo

sekyji: po týchto úpravách by si zaslúžil tvoj ROOMSTER zmenu názvu na Roomster VRS :D. Keď budeš mať upravené  skús spraviť videjka zrychlení, nech sa môžeme pokochať :D

Vloženo

tu zkratku VRS myslíš jako Velký Racer Sekec????? :kol-28:  :kol-28: :kol-28:  :kol-28:  Jinak rs znácky uz čekají ale opravdu se tam dají az na 150 kw+

Jasné, myslím, že si jeden z mála možno aj jediný, ktorý ide takto upraviť Roomster, za to klobúk dolu. Keby boli peniaze a možnosti v zákone tak by som dal do Fabie lepší motor.

Losky83: Myslím, že to je vďaka VW, že roomster a aj fabia nemá lepšie motory. Takú 1,4 TSI alebo 1,8TSI by som bral. (nerátam VRS fabiu)

Vloženo

jasan stejne bych si to musel rozmyslet poradne :-) jinak ono to ještě chvilku bude trvat nez schrastím všechny ty komponenty na 200 koníků ono preci jen to není otázka 5000 ale třeba 30000 tk to nemuzu udelat tak rychle ale do podzima bych chtěl mít nalazeno :-)

Vloženo

Včera jsem ho viděl naživo. Sice už byla tma, ale vypadá opravdu dobře. Tohle auto zkrátka nejde přehlédnout. :kol-47: 

Jen ty namodralé přední obrysovky mi k tomu moc neseděly (LEDky?), ale to je spíš otázka zvyku nebo prostě jiného vkusu (podle chuti každého soudruha :kol-48:). Zdálo se mi to, nebo svítí na jedné straně míň?

Mimochodem, chápu dobře, že jsou ta Recara na pojezdu z originálních sedaček včetně výškového štelování?

Vloženo (editace)

Joo tak tos byl   ty :kol-28: co jsi se odloupnul od holek a vrátil a když jsem odjíždel potkal jsem tě na cestě zpět :-) jinak díky jsem rad ze se líbí ale mel jsi jít dnes dnes už bude i umitej nějak jsem nestíhal a ano chápeš to dobře recara jsou na upravených konzolích original sedačky a vejskově stavitelné samoždřejmě je :-) jinak ve predu jsou diody a opravdu i me se zdá ze svítí skoro do modra takže už jsou objednány nové , ale svítit by mely asi stejne na obou stranách  :-)

Editováno: , autor: sekyji
Vloženo

Jo, jo, zašli jsme tam na pár uspávacích. :kol-35:

Prach si dokážu odmyslet, to není problém. Stejně mě na první pohled trknul víc ten dravější vzhled, nebo jak bych to popsal. Pak jsem si teprve všiml, že je pod tím prachem červená a s těmi bílými koly se mi spojilo, o jaké auto asi jde. Když jsem pak viděl ta Recara, už jsem si ani nemusel prohlížet předek. :kol-28:

Tak může to být vyzařovací charakteristikou LED - pokud nejsou ve světlometu natočené přímo dopředu a nekoukáš na auto přesně v ose, může to vypadat, že LEDka, která je natočená víc k tobě, svítí o dost víc.

Ta Recara na konzoli originálů bych si taky nechal líbit! Na kolik tě ta sranda vyšla? Je mi jasné, že v tom byl pořádný kus vlastní práce, ale tak cca...

Vloženo

bez práce je to podle toho za kolik sezenes sedacky ja sedačky mel zakze me to vyslo na cca 1500 (druhý sedačky aby mi ty original zbyly a nejakej ten sroubek ci jinej matros pásovinka stahovačka a tak a pak dva dny práce usazení a dva dny práce oplastování :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...