Malta Vloženo 12. Říjen 2015 Vloženo 12. Říjen 2015 volant nádhera . Dotaz ke kapůču: co je pod tou loketní opěrkou na dveřích??? Citovat
sekyji Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Vloženo 12. Říjen 2015 Tlačítko pro deaktivaci /aktivaci vnitřního senzoru alarmu Citovat
sekyji Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Vloženo 12. Říjen 2015 výbava je opravdu řekl bych velice nadstandartní, mít to panoramu a naklápěcí světlomety ma to snad vše Citovat
Losky83 Vloženo 12. Říjen 2015 Vloženo 12. Říjen 2015 Dávali na to i naklápěcí, ale jen halogen. Většinou to mají verze z dovozu, co mají polokůži. Světla vypadají skoro stejně, jen kolem čočky je prostor pro její menší pohyb Citovat
sekyji Vloženo 13. Říjen 2015 Autor Vloženo 13. Říjen 2015 JJ dáváli jak píše losky . Jinak da li pánbůh nekdy casem budou svetla verze 3 a to uz budou práve ty naklápěcí zatím se schání všechny komponenty pro zapojení :-) Citovat
peterv Vloženo 14. Říjen 2015 Vloženo 14. Říjen 2015 6PO, teda Brown edition, je výraznejší, tmavé karbónové lemovanie mriežky chladiča je to čo okamžite odlíši na prvý pohľad rovnaké autá Citovat
sekyji Vloženo 14. Říjen 2015 Autor Vloženo 14. Říjen 2015 jj proste uz je taky hezkej ale urco bude ještě hezcí :-) Jinak ja uz mam rozebranej motor , hlavnu na orovnání , cistím věci , trisky uz prespickovaný , no a příští týden by jsme snad měli jet odladit tech cca 200 koníků :-) Citovat
Memphik Vloženo 15. Říjen 2015 Vloženo 15. Říjen 2015 Krasavci jsou to oba... Ze by brownik dostal taky rs nárazník ;-) Citovat
marfan Vloženo 15. Říjen 2015 Vloženo 15. Říjen 2015 Jedine čo by mi chýbalo v tej výbave je maxidot inak je tam všetko. Ale ako pozerám 420tkm, teda pekný nájazd, interier na tie km celkom zachovalí aj exterier. Mne sa teda ten Roomster dosť páči, fakt len natačacie svetlomety z Xenonmi tomu chýbajú. Ta panorama ževraj neni až taká výhra, cez leto tam potom peče. Citovat
sekyji Vloženo 15. Říjen 2015 Autor Vloženo 15. Říjen 2015 Marfan: Ted nevim jestli myslís cervenyho nebo hnedýho s téma km :-) jinak červenej naklápěčky uz má doma neboj jen se ted stavý novej motor pak se udelají svetla a pak se vrhnem na intos :-) Memphik: Tak trochu mi tam ta myslenka taky skáče ale zase pak by jsme to s zenou mely stejný a to ani jeden nechceme ale neboj uz ted muzu prozradit ze se bude predek měnit :-) Citovat
Losky83 Vloženo 15. Říjen 2015 Vloženo 15. Říjen 2015 Konečně ten interiér, už se těším. Teď je pro o ničem, ale volant je povedenej [emoji6] Citovat
sekyji Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Vloženo 16. Říjen 2015 Losky asi te sklamu ale moc se toho v intosi menit nebude spis se pridaj blbosti na nasvícení , loketka , mozná pár dílu poflokujem ale zadný zvěrstva . Citovat
sekyji Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Vloženo 16. Říjen 2015 Jinak jirka pokracuje na motoru:-) tady par foto hlava uz je zpet Citovat
Losky83 Vloženo 16. Říjen 2015 Vloženo 16. Říjen 2015 Mě osobně by stačilo vyměnit ten světlý plast za černý a použít červené obšití volantu, řadičky a ručky. Flock se mi už nelíbí, kdysi to měl každý druhý tuner, ale možná by to nevypadalo zle. Spíš jsem zvědavej na motor [emoji2] Citovat
Malta Vloženo 16. Říjen 2015 Vloženo 16. Říjen 2015 tu lištu pro vstřiky s tím kulatým konektorem děláme u nás Citovat
sekyji Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Vloženo 16. Říjen 2015 Motor by mel v pondělí vrcet pak dojet na odlazení :-) Citovat
sekyji Vloženo 19. Říjen 2015 Autor Vloženo 19. Říjen 2015 Taaak jelikož zena remcala na ty osklivé znaky udelal jsem ji radost :-) a pak teda i sobe a dovezl si poslední díl skládačky 1 Citovat
sekyji Vloženo 19. Říjen 2015 Autor Vloženo 19. Říjen 2015 Jen pro info od včera jse pracuje na svetlech verze tri :-) Tak se nechte překvapit :-) Citovat
sekyji Vloženo 20. Říjen 2015 Autor Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) Makam co mi telo stačí :-) Jinak včera uz jsem se projel a na to ze to nejni nalazený to jede jak ustřelený kecky :-D teším se co to udelá po nalazení. PS : Jendo Foto neúplného svetla v.3 Editováno: 20. Říjen 2015, autor: sekyji 1 Citovat
sekyji Vloženo 21. Říjen 2015 Autor Vloženo 21. Říjen 2015 Auto konečne poskládaný:-) motor jak novej , a Losky začínám s interiérem novej fofrklacek + nové pedály :-) A jedna fotka pripravovaných svetel omluvte kvalitu foceno vse kalkulačkou :-) 3 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.