Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jo , chcete slyšet špatnou zprávu??? Sedačky jdou pryč :-( asi už mě omrzely :-) a teď ta dobrá !???? Nebudu přejmenovávat topič budou opět recara :-D vím sem uchyl :-)

Vloženo (editace)

Tak jo na červeným se přestavuje interiér ajak se říká vzal jsem to od podlahy bude to sice běh na dlouhou trať ale snad to bude hezky . jinak sedačky jsou na místě samozřejmě jsou pohodlnější bezpečnější ( mají i airbagy už zapojené) a co na to říct ....recara s Eva měli něco do sebe ale tydle myslím mají taky něco do sebe :-) no a teď to hlavní co jsem vám chtěl říct pritulce připravují jako dárek novej předek a máte se na co těšit :-) PS : nebude stejně jak ten můj ale už teď můžu říct že to snad bude pecka .....

post-72115-0-02236100-1462451982_thumb.j

Editováno: , autor: sekyji
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Veslo se to tam ND bez úprav ale veslo :-) jen se toho nesmíš bát :-) kdyby mi nevadil cooler tak jsem jen z části orezaval ten polistiren pod nárazníkem a samo že musíš předělat konektory na hlmovky :-) nejsou stejný :-)

Vloženo

Ahaaa tak to joo... No nekde jsem četl ze kdyz to predelavaji komplet na facelift tak u Tdi to nejde jen u benzinu.. Tohle je mnohem elegantnejsi reseni.. Ja sem vždycky chtěl denni svíceni ale zaroven se mi moc libi corner funkce... Tak jsem vymyslel jak to jenom zaplacnout a tohle je mnohem lepsi :-) na kseftik nedelas? :-D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...