sekyji Vloženo 28. Duben 2016 Autor Vloženo 28. Duben 2016 Tak jo , chcete slyšet špatnou zprávu??? Sedačky jdou pryč :-( asi už mě omrzely :-) a teď ta dobrá !???? Nebudu přejmenovávat topič budou opět recara :-D vím sem uchyl :-) Citovat
sekyji Vloženo 28. Duben 2016 Autor Vloženo 28. Duben 2016 Je vidět že jsi mě neviděl potřeboval bych skořepinu pro medveda Citovat
Malta Vloženo 28. Duben 2016 Vloženo 28. Duben 2016 staré pošleš do světa, nebo půjdou do kapůča? Citovat
sekyji Vloženo 28. Duben 2016 Autor Vloženo 28. Duben 2016 Jdou do světa v kapucínů jsou vyhrejvany polosporty :-) Citovat
sekyji Vloženo 5. Květen 2016 Autor Vloženo 5. Květen 2016 (editace) Tak jo na červeným se přestavuje interiér ajak se říká vzal jsem to od podlahy bude to sice běh na dlouhou trať ale snad to bude hezky . jinak sedačky jsou na místě samozřejmě jsou pohodlnější bezpečnější ( mají i airbagy už zapojené) a co na to říct ....recara s Eva měli něco do sebe ale tydle myslím mají taky něco do sebe :-) no a teď to hlavní co jsem vám chtěl říct pritulce připravují jako dárek novej předek a máte se na co těšit :-) PS : nebude stejně jak ten můj ale už teď můžu říct že to snad bude pecka ..... Editováno: 5. Květen 2016, autor: sekyji 1 Citovat
JirkaBrno Vloženo 5. Květen 2016 Vloženo 5. Květen 2016 ..mas to moc hezky a urcite spousta prace.. jen bych ti nepral to rano kdyz zjistis, ze si tvoje auto privlastnil nekdo jiny... Citovat
sekyji Vloženo 5. Květen 2016 Autor Vloženo 5. Květen 2016 Jako ze by mi ho někdo ukradl??? I na tom se zapracovalo ale když budou chtít vemou ti cokoliv :-) Citovat
sekyji Vloženo 5. Květen 2016 Autor Vloženo 5. Květen 2016 Vytepuju je neboj jen co bude zbytek dodelanej Citovat
Losky83 Vloženo 6. Květen 2016 Vloženo 6. Květen 2016 (editace) Dej tam sporty z nové Fabie a uděláš dobře. Tyhle na mě vždy působily jak z roku 1995. Editováno: 6. Květen 2016, autor: Losky83 Citovat
sekyji Vloženo 6. Květen 2016 Autor Vloženo 6. Květen 2016 Losky seděl jsi v tom křesle někdy??? Bomba Citovat
Losky83 Vloženo 6. Květen 2016 Vloženo 6. Květen 2016 To ne, ale ten design mi připomíná devadesátky. Navíc ta modrá? Citovat
sekyji Vloženo 17. Květen 2016 Autor Vloženo 17. Květen 2016 Tak trošku poodkryju karty tapece doma , přišli extrémně zasraný a bal jsem se medvídka Citovat
sekyji Vloženo 17. Květen 2016 Autor Vloženo 17. Květen 2016 Bal jsem se oprávněné , pod medvídkem díra jak vrata a pak přišla na řadu očista tapeci Citovat
sekyji Vloženo 17. Květen 2016 Autor Vloženo 17. Květen 2016 Po oiste tapecierung neuvěřitelné prokouknul a moje sk vela baby mi ho trošku poopravila kdy půjdou do auta nevím zatím nějak Nestíhám :-) Citovat
sekyji Vloženo 23. Květen 2016 Autor Vloženo 23. Květen 2016 Taaak krátká reportáž ;-) můj rumik má nové turbo a tapecy na místě ženy room má udělan novej předek 1 Citovat
Memphik Vloženo 24. Květen 2016 Vloženo 24. Květen 2016 Hodne peckovni ten nárazník smim vedet to tajemstvi jak? ;-) Citovat
sekyji Vloženo 24. Květen 2016 Autor Vloženo 24. Květen 2016 Tajemství mas vidět na 2 fotce 2 nárazníky trocha šikovnosti svarecka na plasty :-) Citovat
Memphik Vloženo 24. Květen 2016 Vloženo 24. Květen 2016 A vse se tam vešlo v pohode? Slyšel jsem ze je problem s vecma co jsou za naraznikem atd.. Tohle je hodne peckovni to jsem chtel od doby co jsem rooma pořídil Citovat
sekyji Vloženo 24. Květen 2016 Autor Vloženo 24. Květen 2016 Veslo se to tam ND bez úprav ale veslo :-) jen se toho nesmíš bát :-) kdyby mi nevadil cooler tak jsem jen z části orezaval ten polistiren pod nárazníkem a samo že musíš předělat konektory na hlmovky :-) nejsou stejný :-) Citovat
sekyji Vloženo 24. Květen 2016 Autor Vloženo 24. Květen 2016 Teď nechápu tvoji otázku ale oba naše roomy jsou TDI a benziny by to meli mít snazsi :-) nevadí ti tam ten cooler Citovat
Memphik Vloženo 24. Květen 2016 Vloženo 24. Květen 2016 Ahaaa tak to joo... No nekde jsem četl ze kdyz to predelavaji komplet na facelift tak u Tdi to nejde jen u benzinu.. Tohle je mnohem elegantnejsi reseni.. Ja sem vždycky chtěl denni svíceni ale zaroven se mi moc libi corner funkce... Tak jsem vymyslel jak to jenom zaplacnout a tohle je mnohem lepsi :-) na kseftik nedelas? :-D Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.