Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tjn, v autě nesmí být vidět žádné lákadlo pro smažky a nepřizpůsobivý ksindl. To se dá řešit. Ale na sídlišti je to vůbec těžké, protože permanentně zapnutá kamera zase pomalu ale jistě žere baterku, dvě jí žerou dvakrát rychleji... Tohle je spíš pro garážisty, na sídlišti je asi jedinou obranou havarijko s minimální spoluúčastí, bohužel. :(

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak tak jinak proč nic nepisu ??? Asi proto že se mě všichni ty curaci co neumí parkovat rozhodli zničit . Tady foto druhého předního nárazníku na roomovi červeným . Takže uz mám oba nárazníky poničený opět odreno popraskané lak . 

IMG_20160809_154206.jpg

Vloženo

Jj to bere člověk to pipla leští dělá si tam něco aby to bylo hezky pak přijede picus a takhle to to náboru a šup do prdele . By mě jeblo no . Taky už je tam nainstalována kamera s otresovim čidlem a běda jak se mi toho někdo dotkne tak si hold slizne tu opravu 

Vloženo

Jinak Teda nelenim dělám na červeným spojku ten výkon je celkem znát a můj pritlacak už ho přestal dávat :-) takže před cestou do Chorvatska jsem se rozhodl spojku udělat abych nezůstal někde v koloně kdybych ji chytl :-) 

Vloženo

Jak říkám tak taky dělám nova spojka na svém místě :-) už zajizdime namontování nové spojky a vrácení převodovky a všech komponentů jsme ve 2 zvládli za hodinku a půl :-) už to máme celkem najety :-) jinak se samo trochu oplachla spajzka , vše se namazali a spojka jde teď uplne sama :-) 

IMG_20160818_182958.jpg

IMG_20160818_162357.jpg

IMG_20160818_165559.jpg

IMG_20160818_170427.jpg

IMG_20160818_162517.jpg

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

No a po dovolený jsme vzali oba tuniky a řádně oplachli . Zenusce jsem nalepil new znak do volantu , vyměnilo se ložisko dezinfikovala klima a vyměnilo pár diod 

IMG_20160903_190926.jpg

IMG_20160903_184123.jpg

IMG_20160903_171157.jpg

IMG-20160831-WA0000.jpg

Editováno: , autor: sekyji
Vloženo

Tak my měli místo jasný :-) a opravdu nás překvapilo jak dobře to vypadá :-) jinak já si zase do auta koupil novou multimediální jednotku od alpine funguje paradne obrázky dodám až to bude poschovavany kabely atd ...

pic.1934.2.autoradia-alpine-iva-d100rb-www-prodej-autohifi-cz.jpg

Vloženo

Tak asi půlka multimédií na místě druhá půlka mě teprve čeká :-) jinak už začínám zbrojit na zimu .takže mě už zima nezaskočí :-) ještě jedno toto rádia :-) 

IMG_20160915_195825.jpg

IMG_20160915_202846.jpg

IMG_20160915_202840.jpg

IMG_20160915_164224.jpg

IMG_20160915_160519.jpg

IMG_20160915_160514.jpg

Vloženo

Zdarec , ikdyz si myslím že zvládnu skoro vše teď bych potřeboval řadu. Je tu někdo kdo se vyzná v škoda rádiích ???koupil jsem bolero 2015 a zjistil že asi rádio nerozchodim jelikož má i jinej zadní most konektor, viz obrázky . Dokáže mi někdo říct zda to jde vůbec rozchodit???

ramka_6141.jpg

yeti-technology-infotainment-06.jpg

stažený soubor.jpg

Vloženo

rekl bych ze je to proto, že jsi tam měl neorigo radio takže musís koupit přechod na ten konektor... ale jinak ty mas predface takze komunikace CAN 1,6. Toto je nové radio, které už komunikuje po CAN 2,0. Takže by jsi k tomu musel sehnat převodník z CAN 1,6 na CAN 2,0 ale není zaručeno, že přes to vše půjde. Určitě ti nepůjde komunikace s maxidotem

Vloženo

Ahoj , dík za reakci takže postupně :-) samozřejmě jsem kdysi originál rádio měl :-) takže konektotor je tam jak v každým jiným Roomster , bohužel škoda auto si vzpomenout v roce 2013 že by mohla udělat změnu a udělala jinej trošku ten konektor . Spíš mě zajímalo jestli už se s tím někdo nesetkal neřekl by mi zapisování new konektoru . Že mám can 1.6 a potřebuju can 2.0 samozřejmě vím :-) převodník je to nejmenší :-) jinak aspoň pár foto schovaný navigační jednotky a zesiku k moji  alpine :-) už jen protáhnout kabely pod podlahou a budu spokojen :-) 

IMG_20160918_150708.jpg

IMG_20160918_150654.jpg

Vloženo

Takže podařilo se mi sehnat zapojení a rádio aspoň vyzkoušet :-) už se to blíží a je to snad na dobré cestě nicméně cesta bude jeste daleka ale zkusím se s tím poprat jsem přece chlap a ten z boje neutika 

IMG_20160919_191334.jpg

Vloženo

Tak todle byla taková rychlozkouska bude to běh na delší trať asi budu muset sehnat prevodnik can Bus abych to aspoň trochu rozfungoval protože teď šlo jen rádio karta ale nešlo třeba Bluetooth to psalo ať zapnu zapalovani

Vloženo

Převodník musis urcite jinak ti to bude vymlacovat baterku a nejspis některé funkce radia nebudou fungovat... Ale držím palce tohle rozchozene bude parada... I kdyz teď koukam navi appd to nema ze? Tak to by mohlo farat to zakladni 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...