sekyji Vloženo 29. Říjen 2016 Autor Vloženo 29. Říjen 2016 Ahoj , ano mám start stop tlačítko. To tlačítko je už tam dlouho a myslím že jsem tu o něm i psal. Jinak to tlačítko je součást nejvyšší rady autoalarmu magicar . Takze je tam od doby co mám v autě magicar :-) Citovat
sekyji Vloženo 2. Listopad 2016 Autor Vloženo 2. Listopad 2016 Tady je to mrtvý, Jirka si koupil new kola na léto , hned je odvezl do lakovny ať mají správnou barvu , pak jsem z nudy dál kn vložku filtru. No a jako poslední jsem asi vyměnil vypínač světel . Jinak mám pár dalších trumfů co budu postupne dodelavat :-) 2 Citovat
peterv Vloženo 2. Listopad 2016 Vloženo 2. Listopad 2016 (editace) Sekyji, dožijeme sa niekedy dňa, keď nám tu napíšeš: Hotovo, už nemám na tom aute čo vylepšiť, vymeniť, poraďte mi čo ďalej? Sledujem toto vlákno od začiatku a už niekoľko krát som si pomyslel: "Sekyji už skončil, už nemá na tom aute čo robiť" ... a stále ma prekvapí Editováno: 2. Listopad 2016, autor: peterv 1 Citovat
sekyji Vloženo 2. Listopad 2016 Autor Vloženo 2. Listopad 2016 No řekl bych že ne :-) spíš se dozijes tak jsem to prodal jdu stavět nEco jinyho :-) ale jelikož jsem si postavil new motor , kpodvozek zacinam ladit , tak premejslim že si ho ještě pár let nechám :-) 1 Citovat
sekyji Vloženo 10. Listopad 2016 Autor Vloženo 10. Listopad 2016 Tak další blbustky chromove ovladače oken bohužel jsem vyfotil jen ridicovu stranu dneska udělám ještě ovladač okének a bude to :-) pak vše vyfotim 2 Citovat
sekyji Vloženo 11. Listopad 2016 Autor Vloženo 11. Listopad 2016 Takovej ten predcasnej Ježíšek :-) Sem zvědav jak to bude po nalazeni fungovat :-) 3 Citovat
ASPIRE Vloženo 12. Listopad 2016 Vloženo 12. Listopad 2016 Tu Tvou karu bych chtel nekdy videt na zivo Citovat
sekyji Vloženo 12. Listopad 2016 Autor Vloženo 12. Listopad 2016 Ttreba nebo snad se někde někdy potkáme :-) Citovat
sekyji Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Vloženo 14. Listopad 2016 Jak říká kamarad jedu bomby :-D kola po laku :-) teď už jen našroubovat limce a obout a máme zase připraveno na worthersee :-) Citovat
sekyji Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Vloženo 14. Listopad 2016 Ps : neco chystám na Brauna :-) ps2: ten kdo vymyslel že Origo Lízátko Monte Carlo se bude jen lepit bych pověsil za koule do pruvanu už 3 dny si hrají s odřezáváníim a vždy to nervové nevydrží a musím jít od toho pryč , dobrá zpráva je že tak 70% už mám odrizlich :-) Citovat
sekyji Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Vloženo 14. Listopad 2016 Poslušně hlásím kw na místě teď geo a pak trada zkusit co to umí :+) Citovat
sekyji Vloženo 14. Listopad 2016 Autor Vloženo 14. Listopad 2016 Fotit jsem nemohl telefon se vybil :-) Citovat
sekyji Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Vloženo 30. Listopad 2016 Dalsich par drobnosti sehnal jsem zadni 256mm chlazeny brzdy tak se ted repasujou a pak je tam dam a jeste me sralo ze jsem v noci furt videl,malo tak snad budu ted spokojenej . Citovat
JayBee1 Vloženo 30. Listopad 2016 Vloženo 30. Listopad 2016 Ochranu natáčení jsi nějak řešil? Citovat
sekyji Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Vloženo 30. Listopad 2016 Jj je to zapojeny pres relatko tak snad to bude oka no :-) Citovat
sekyji Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Vloženo 30. Listopad 2016 Jinak jeste mam udelany to ze se mi pokazdem nastartovani a na miste svetla nenataci a nataci se az kdyz se toci kola :-) Citovat
Losky83 Vloženo 30. Listopad 2016 Vloženo 30. Listopad 2016 Dej to ještě dokupy a za kilo si pro to přijedu[emoji16] Citovat
sekyji Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Vloženo 30. Listopad 2016 losky : asi myslis pro ty zbyle zarovky , za kilo si pro ne prijed :-) 1 Citovat
marfan Vloženo 1. Prosinec 2016 Vloženo 1. Prosinec 2016 sekyji: Ty si teda ozajstný kutil, kde iný vidia problém tak ty si najdeš cestu ako obísť alebo spraviť tak aby to bolo podľa tvojích predstáv. Za to ti dávam veľký . Ak by ti tie xenony dlhodobo takto fungovali tak by si mohol aj pofotiť ako to máš teraz zapojené a aké relátko si použil. Citovat
sekyji Vloženo 1. Prosinec 2016 Autor Vloženo 1. Prosinec 2016 Je tam obic auto rele 4 pinove ktere proudem z konektoru svetla spina rele a to sepne xenony ale kdyby nahodou neco vetev od starteru xenonu vratila schori max rele nic vic :-) foto jsem bohuzel nedelal Citovat
janmatejicek Vloženo 1. Prosinec 2016 Vloženo 1. Prosinec 2016 @sekyji Takže máš projektory na výbojky, dodělanou automatickou nivelaci, ostřikovače a tahle čínská spletenice drátů s výbojkama je jen vtip, kterej tam dávat nebudeš, že ne? Citovat
sekyji Vloženo 1. Prosinec 2016 Autor Vloženo 1. Prosinec 2016 (editace) Ostriky mam v supliku , pripravuje se na ne , nivelaci mam na kolecku a tu cinskou splet dratu uz tam mam a vysledek , pro me super :-) jinak vcera svetla serizena na osciloskopu :-) samozdrejme ze vim co k tomu patri nejsem blbej na mojem podvozku o nivelaci nejde , a ostriky casem dodelam to nemusis mit strach :-) Editováno: 1. Prosinec 2016, autor: sekyji Citovat
janmatejicek Vloženo 1. Prosinec 2016 Vloženo 1. Prosinec 2016 víš, že projektory na žárovky nejsou dělaný na výbojky? Nivelaci kolečkem má kde kdo a nepoužívá to, i když za autem táhne parník... Ber trochu ohled na ty, co ti jedou naproti, tyhlety dobastlené xenony je fakt nepříjemné potkat 1 1 Citovat
sekyji Vloženo 1. Prosinec 2016 Autor Vloženo 1. Prosinec 2016 Samozdrejme ze vimjak rikam svetla jsou serizena a mam tam kw stavitko takze nejsem jak ty fabie combi co daj do kufru tatranku a sviti na veberky a kolecko jsem zbvyklej pouzivat :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.