Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj , ano mám start stop tlačítko. To tlačítko je už tam dlouho a myslím že jsem tu o něm i psal. Jinak to tlačítko je součást nejvyšší rady autoalarmu magicar . Takze je tam od doby co mám v autě magicar :-)

Vloženo

Tady je to mrtvý, Jirka si koupil new kola na léto , hned je odvezl do lakovny ať mají správnou barvu , pak jsem z nudy dál kn vložku filtru.  No a jako poslední jsem asi vyměnil vypínač světel . Jinak mám pár dalších trumfů co budu postupne dodelavat :-)

IMG_20161031_181705.jpg

IMG_20161102_065044.jpg

Vloženo (editace)

Sekyji, dožijeme sa niekedy dňa, keď nám tu napíšeš: Hotovo, už nemám na tom aute čo vylepšiť, vymeniť, poraďte mi čo ďalej? :D

Sledujem toto vlákno od začiatku a už niekoľko krát som si pomyslel: "Sekyji už skončil, už nemá na tom aute čo robiť" ... a stále ma prekvapí :rolleyes:

Editováno: , autor: peterv
Vloženo

No řekl bych že ne :-) spíš se dozijes tak jsem to prodal jdu stavět nEco jinyho :-) ale jelikož jsem si postavil new motor , kpodvozek zacinam ladit , tak premejslim že si ho ještě pár let nechám :-) 

Vloženo

Ps : neco chystám  na Brauna :-) ps2: ten kdo vymyslel že Origo Lízátko Monte Carlo se bude jen lepit bych pověsil za koule do pruvanu už 3 dny si hrají s odřezáváníim a vždy to nervové nevydrží a musím jít od toho pryč , dobrá zpráva je že tak 70% už mám odrizlich :-) 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Dalsich par drobnosti sehnal jsem zadni 256mm chlazeny brzdy tak se ted repasujou a pak je tam dam a jeste me sralo ze jsem v noci furt videl,malo tak snad budu ted spokojenej . 

IMG_20161130_111542.jpg

Vloženo

sekyji: Ty si teda ozajstný kutil, kde iný vidia problém tak ty si najdeš cestu ako obísť alebo spraviť tak aby to bolo podľa tvojích predstáv. Za to ti dávam veľký :kol-47:

Ak by ti tie xenony dlhodobo takto fungovali tak by si mohol aj pofotiť ako to máš teraz zapojené a aké relátko si použil.

Vloženo

Je tam obic auto rele 4 pinove ktere proudem z konektoru svetla spina rele a to sepne xenony ale kdyby nahodou neco vetev od starteru xenonu vratila schori max rele nic vic :-) foto jsem bohuzel nedelal 

Vloženo (editace)

Ostriky mam v supliku , pripravuje se na ne , nivelaci mam na kolecku a tu cinskou splet dratu uz tam mam a vysledek , pro me super :-) jinak vcera svetla serizena na osciloskopu :-) samozdrejme ze vim co k tomu patri nejsem blbej na mojem podvozku o nivelaci nejde , a ostriky casem dodelam to nemusis mit strach :-)

Editováno: , autor: sekyji
Vloženo

víš, že projektory na žárovky nejsou dělaný na výbojky? Nivelaci kolečkem má kde kdo a nepoužívá to, i když za autem táhne parník... Ber trochu ohled na ty, co ti jedou naproti, tyhlety dobastlené xenony je fakt nepříjemné potkat  ;)

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo

Samozdrejme ze vimjak rikam svetla jsou serizena a mam tam kw stavitko takze nejsem jak ty fabie combi co daj do kufru tatranku a sviti na veberky a kolecko jsem zbvyklej pouzivat :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...