Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

no ale on píše: lepší (z kontextu myšleno Recara) než obyč. bez pytlů ne?

Editováno: , autor: Malta
než jsem odeslal příspěvek, myšlenkově dořešeno :-)
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Aby jste si nemyslely ze se nic neděje pracuje se na předních světlech verze 2, napadla mě taková blbost tak proč to nezkusit., když to dobře půjde bude tu ve středu večer výsledek :-)

Vloženo

průběh jo?????no tak možná večer :-)

PS: Kola jsou asi jasná mam v garáži kentaury 17ky :-)

PS: Podvozek bude možná příští měsíc a asi bude stavítko PS2: doufám že najedu do práce

Vloženo

Včera jsem nestíhal tak je to tu az dnes.

Takze jako obvikle jsem nejdříve svetlo rozlepil.

poté jsem blinkr a část okolo cocky zacernil.

to by nebylo nic co jiz na svém aute mam a tak jsem se rozhodl po vzoru octavie pridat do svetla napis.

doufám ze se to ve svetle udrží a nebude se to chtít odlepovat.

jinak me se to líbí a hlavne to podle me nikdo nemá.

tak co na to rikate????

post-72115-0-54997700-1422514188_thumb.j

post-72115-0-30219300-1422514221_thumb.j

post-72115-0-80013400-1422514248_thumb.j

post-72115-0-08713100-1422514274_thumb.j

post-72115-0-56957300-1422514300_thumb.j

post-72115-0-15014800-1422514326_thumb.j

Vloženo

jen jestli to nebude prudit cajty, či stk. Jinak pěkné :kol-47: ... sice vím, že máš červeného rooma, ale myslim že kdyby ten nápis byl z tmavé průhledné, nebo bílé poloprůhledné fólie (teda pokud nějaké takové existují), tak by to vypadalo decentněji, ale to je věc vkusu ... každý na to může mít jiný názor

Vloženo

jasně že to má octavia trošku jinak .

a myslím ze na aute to tolik vidět nebude a prudit policajta může i to že ty světla jsou černý.

řekl bych ze to tolik vidět nebude

Vloženo

hele jak říkám, proti gustu žádný dišputát ... koneckonců jsi mi dal inspiraci :kol-28:  ... k mé kapučo barvě se bude hodit právě ten černý průhledný nápis ... teda pokud se na to nevztahují nějaká autorská práva :kol-28:

Vloženo

ale neboj, při mojí pružnosti, se to snad ani nezrealizuje :kol-28: . Do brzkého podzimku to vypipláš a pak by jsi mohl dorazit na roomster sraz, co ty na to? Už jsi se registroval v R clubu?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...