MilanHos Vloženo 22. Březen 2017 Vloženo 22. Březen 2017 Nějakej fakt tmavej karbon by byl fajn nebo klidně přímo černá ale taky by se mě do toho moc nechtělo. Na slovensku měli verzi s černou střechou v konfigurátoru(+nějaký polepy), to se někde mrknu jak to vypadá, cz nevím jestli byla taky. Citovat
sekyji Vloženo 22. Březen 2017 Autor Vloženo 22. Březen 2017 Jn taky uz jsem videl z bilou strechou ale to potahnout bude ojeb , a nikomu to nedam pac ty prasata to rezou na laku nebo zkusit nejakej ten plastikdip no ale to nevim jak to pak jde sundat Citovat
MilanHos Vloženo 22. Březen 2017 Vloženo 22. Březen 2017 Sundat asi dobře, stejně jako poškrábat Sice nemám zkušenosti s dipem ale myslím že to bude srovnatelný jako sundávat fólii. Citovat
sekyji Vloženo 22. Březen 2017 Autor Vloženo 22. Březen 2017 Ty tim si nejsem uplne jistej dobra folie jde sundat bez poskozeni laku uplne v klidku Citovat
MilanHos Vloženo 22. Březen 2017 Vloženo 22. Březen 2017 Plastidip si myslím taky pokud ho nebudeš podebírat něčím ostrým. Co jsem viděl někde tak se to sundávalo celkem dobře. Citovat
wirer Vloženo 22. Březen 2017 Vloženo 22. Březen 2017 (editace) A co A-stlpik do cervenej? Dost to tam bije. Alebo varianta 2, skusit polep boku ciernou foliou, nasiel som aj v cervenej. Na slosob Roomster Bi-color (biela). Len to uz by si fakt asi ziadalo i ciernu strechu Editováno: 22. Březen 2017, autor: wirer Citovat
Malta Vloženo 22. Březen 2017 Vloženo 22. Březen 2017 toto dávala přímo ŠA za příplatek u posledních roomů (přišla s tím vlastně u modelu Noire) Citovat
wirer Vloženo 22. Březen 2017 Vloženo 22. Březen 2017 Trosku to zjednoti A-stlpik azadne tmave skla jazdila kedysi v okoli jedna biela a vyzera to krajsie ako bez. Oco ma vsak tmavomodreho Rooma, tak tam by to nemalo vyznam. Svetle farby su na tom lepsie Citovat
sekyji Vloženo 22. Březen 2017 Autor Vloženo 22. Březen 2017 Vite co je nejhorsi me se to takhle libi :-) 3 Citovat
Memphik Vloženo 24. Březen 2017 Vloženo 24. Březen 2017 a dá se někde takovej polep sehnat krom ŠA ? tam to stojí peknou raketu Citovat
sekyji Vloženo 28. Březen 2017 Autor Vloženo 28. Březen 2017 Tady par fotek obou nasich cikanu :-) 1 Citovat
sekyji Vloženo 28. Březen 2017 Autor Vloženo 28. Březen 2017 No a aby to zene nebylo lito , taky jsem ji nechal udelat new kola :-) samo ze uz jsem ji rovnou udelal i new poklicky :-) myslim ze to bude krasny :-) tedse konecne domopat k dodelani toho monte carla lizatka at zas neposloucham ze makam jen na svem :-) 1 Citovat
sekyji Vloženo 28. Březen 2017 Autor Vloženo 28. Březen 2017 Jj jasnacka komaxit , antracit s perlou :-) Citovat
sekyji Vloženo 29. Březen 2017 Autor Vloženo 29. Březen 2017 Jinak jsem koupil kola na pracanta :-) byly hnusne cerveny tak jsem jim dal trochu pece , jinak da li pan buh dneska to obuju a natru brzdy na praktiku at to pod tim trochu vypada :-) 1 Citovat
sekyji Vloženo 30. Březen 2017 Autor Vloženo 30. Březen 2017 Tak panbuh dal a ja vcera natrel predni brzdy , prezul vymenil na jedny strane pakny tam jsem i natrel bubinek , druha strana a druhej bubinek me ceka dnes , akorat teda jsem dostal stary gumy a 2 to je teda hukot ze jsem objednal rovnou nove :-) upozornuji ze foto z natirani je z prubehu Citovat
wirer Vloženo 30. Březen 2017 Vloženo 30. Březen 2017 biele kolesá sú asi tvoje najoblúbenejšie, že? Citovat
sekyji Vloženo 30. Březen 2017 Autor Vloženo 30. Březen 2017 Ehm........no asi jsem uchyl ale jo Citovat
sekyji Vloženo 31. Březen 2017 Autor Vloženo 31. Březen 2017 Ehm........no vymena paken hotova jeste vymenim i lana zdaji se mi vytahane , jinak bubny z hrozneho stavu dostany do jakz tak koukatelneho stavu , zadni gumy maji sice 6 mm ale huci jak lozisko 3 min pred smrti tak jsem objednal novy gumy nexeny tak uvidime jak to funguje jinak vsechny ozetliny obrouseny natreny 2 x odrezovacem a prezteny zatim bilou zakladovkou pristi tyden.budu pokracovat Citovat
Voice Vloženo 1. Duben 2017 Vloženo 1. Duben 2017 Ehm......z 20metrů po tmě celkem hezké. 1 1 Citovat
FannanekH Vloženo 1. Duben 2017 Vloženo 1. Duben 2017 mě se to docela líbí.. rozhodně to není tuctovka..za mě plus Citovat
sekyji Vloženo 1. Duben 2017 Autor Vloženo 1. Duben 2017 Voice jestli to je narazka na ty opravy tak samozdrejme pristi tyden prijde kit , plnic a barva co ma byt :-) tohle byl jen vrstva zakladu ted prebrousnu lehce a jde se kitovat atd :-) Citovat
sekyji Vloženo 2. Duben 2017 Autor Vloženo 2. Duben 2017 Tak jsem to i milackovy obul a me se to moc libi :-) 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.