sekyji Vloženo 18. Březen 2015 Autor Vloženo 18. Březen 2015 (editace) PS: Zítra snad nahodím nová světla když to dobře půjde :-) a dneska to opláchnu tak udelam mozna foto jak je to na zemi :-) Editováno: 18. Březen 2015, autor: sekyji Citovat
ASPIRE Vloženo 18. Březen 2015 Vloženo 18. Březen 2015 No prave ja mam vzadu bubny. A za druhe na cerne nepujde videt spina. Takze za chvili bych to mel cerne opet a moznost umyti brzd nemam kde. Tak bych to musel lakovat kazdy rok aby to nejak vypadalo. Citovat
sekyji Vloženo 18. Březen 2015 Autor Vloženo 18. Březen 2015 Tak na brzdy a kola používám carlan a to funguje pak jen splachnes vodou a je to :-) Citovat
Losky83 Vloženo 18. Březen 2015 Vloženo 18. Březen 2015 Ja ti nevím, mě ten předek pořád připadá divnej. Osobně bych předtím udělal facelift. Ta protáhlá světla jsou modernější. Ale jinak zatím vše pěkný Citovat
sekyji Vloženo 18. Březen 2015 Autor Vloženo 18. Březen 2015 (editace) No ja to mel v planu taky ale když jsem spocital kolik by to stalo, udelal jsem raci něco co nikdo nemá. Musi se toho vymenit hrozne moc a vyslo by to na nehorazny prachy a jelikož to nebylo nabourany prislo mi to jako skoda :-) Jinak vís jak zase mam něco co když potkás tak vís ze to jsem ja :-) Jen tak zrychla musí se vymenit : lampy, narazník , haupna , výztuha, chladicovka, chladice, ja bych musel predelat i intercooler, podběhy a mozná jsem na něco zapomel. PS : jinak neboj pomalu se díly na facelift schanej asi to taky prijde ale urco ne hned :-) Editováno: 18. Březen 2015, autor: sekyji Citovat
jozzi Vloženo 18. Březen 2015 Vloženo 18. Březen 2015 Podvehy jsou stejne , ale jeste potrebujes mlhovky , popripade pouziti rs narazniku denni svetla a takove ty plasty co jsou pod naraznikem Citovat
sekyji Vloženo 18. Březen 2015 Autor Vloženo 18. Březen 2015 Nn podbehy jsou jiny maji jinak vyvrtany dirky facelift ma v narazniku 3 a nefaclift 2 ;-) jinak svetla na aute ;-) Citovat
sekyji Vloženo 18. Březen 2015 Autor Vloženo 18. Březen 2015 Par foto z prehozeni svetel ;-) mam radost jak malej kluk 2 Citovat
PyroSVK Vloženo 19. Březen 2015 Vloženo 19. Březen 2015 Nie sú tie parkovačky moc modré ? Inak svetla samozrejme parádne Citovat
sekyji Vloženo 19. Březen 2015 Autor Vloženo 19. Březen 2015 Parkovacky jsou bile ale je to foceno telefonem a ten to nezachyti takze vypadaji hodne modre jinak se teste na rano dnes jsem to obula a jsem natsenej ;-) Citovat
sekyji Vloženo 20. Březen 2015 Autor Vloženo 20. Březen 2015 Jen par foto kol :-) odpoledne prijde umití a pak jich ještě par udelam :-) 3 Citovat
Losky83 Vloženo 20. Březen 2015 Vloženo 20. Březen 2015 Ty kola mi moc neseděly, ale na autě jsou fakt pěkný [emoji106] Škoda, že nemá hagusy, libilo by se mi to asi víc, ale u tak vypadá dobře. Citovat
sekyji Vloženo 20. Březen 2015 Autor Vloženo 20. Březen 2015 Taky jsem mel popravde pocit ze to nebude ono ty kola a včera po nasazení jsem se smal prej jak malej a mam z nich opravdu velkou radost . jinak hagusy jsou fajn ale vrtat kvůli tomu do strachy se mi nechce a takhle to auto vypada malinky a lepe se meje strecha :-) Citovat
wirer Vloženo 20. Březen 2015 Vloženo 20. Březen 2015 Paradne to vyzera. A hagusy namontovat nie je priblem, uz ich mam na Fabke a coskoro budeme davat ocovi na Rooma. Len mam pocit, ze tie kolesa su male. Ale to mozno iba fotka skresluje -- Z mobilu Citovat
Losky83 Vloženo 20. Březen 2015 Vloženo 20. Březen 2015 To chápu, že dodělávat to je teď kravina. U F1 combi to šlo díky hotové přípravě, ale od F2 už to nešlo díky laseru na střeše a chybějící drážce. Citovat
Ozi Toretto Vloženo 20. Březen 2015 Vloženo 20. Březen 2015 Me se naopak room bez hagusu moc libi, vypada to faktasticky a kola k tomu naprosta bomba... Citovat
sekyji Vloženo 20. Březen 2015 Autor Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Paradne to vyzera. A hagusy namontovat nie je priblem, uz ich mam na Fabke a coskoro budeme davat ocovi na Rooma. Len mam pocit, ze tie kolesa su male. Ale to mozno iba fotka skresluje -- Z mobilu Winer jestli ti 17ky pripadají male tak opravdu jsou :-) jinak zase bez hagusu jich tolik není a me se to uz fakt libi to auto z venku uz jen par detailu a budu spokojenej a dam se do motoraku a interieru :-) Editováno: 20. Březen 2015, autor: sekyji Citovat
wirer Vloženo 20. Březen 2015 Vloženo 20. Březen 2015 Mozno to bude farbou, alebo dizajnom, ale nepovedal by som, ze to su az 17" -- Z mobilu Citovat
Malta Vloženo 20. Březen 2015 Vloženo 20. Březen 2015 no myslím, že by stačilo dát vedle fotku mojich klasika 14" a bylo by hned jasno, že ty sedmnáctky jsou naprosto v cajku Citovat
wirer Vloženo 20. Březen 2015 Vloženo 20. Březen 2015 Mozno to bude aj snizenim. Oco ma bezny podvozok a 15" kola a sa mi zdaju vacsie -- Z mobilu Citovat
sekyji Vloženo 20. Březen 2015 Autor Vloženo 20. Březen 2015 No ono by to možná sneslo i ty 18ky ale ja mam typak na 17ky takze je tam v klidku dopisu a 18ky kdyztak príští rok :-) Citovat
ASPIRE Vloženo 20. Březen 2015 Vloženo 20. Březen 2015 Perfektni za takovym Roomem se rad otocim. Sice ty kola moc nemusim , ale v te barve hned to da jiny šmrnc. Citovat
Losky83 Vloženo 20. Březen 2015 Vloženo 20. Březen 2015 Paradne to vyzera. A hagusy namontovat nie je priblem, uz ich mam na Fabke a coskoro budeme davat ocovi na Rooma. Len mam pocit, ze tie kolesa su male. Ale to mozno iba fotka skresluje -- Z mobilu A to jste řezali díry do postranice? F2 a Roomster mají už z výroby odlišné rámy. Citovat
wirer Vloženo 20. Březen 2015 Vloženo 20. Březen 2015 F2 do strechy, 4 diery na kazdej strane. Vyhoda, ze matice su uz navarene priamo v karoserii. Room nas este len caka. Ale bude to podobne. Ja som F2 daval komplet foto do svojej temy, ohladom Rooma uz je niekde v sekcii navody par fotiek -- Z mobilu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.