Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

PS: Zítra snad nahodím nová světla když to dobře půjde :-) a dneska to opláchnu tak udelam mozna foto jak je to na zemi :-)

Editováno: , autor: sekyji
Vloženo

No prave ja mam vzadu bubny. A za druhe na cerne nepujde videt spina. Takze za chvili bych to mel cerne opet a moznost umyti brzd nemam kde. Tak bych to musel lakovat kazdy rok aby to nejak vypadalo.

Vloženo (editace)

No ja to mel v planu taky ale když jsem spocital kolik by to stalo, udelal jsem raci něco co nikdo nemá. Musi se toho vymenit hrozne moc a vyslo by to na nehorazny prachy a jelikož to nebylo nabourany prislo mi to jako skoda :-) Jinak vís jak zase mam něco co když potkás tak vís ze to jsem ja :-)

Jen tak zrychla musí se vymenit : lampy, narazník , haupna , výztuha, chladicovka, chladice, ja bych musel predelat i intercooler, podběhy a mozná jsem na něco zapomel.

PS : jinak neboj pomalu se díly na facelift schanej asi to taky prijde ale urco ne hned :-)

Vloženo

Taky jsem mel popravde pocit ze to nebude ono ty kola a včera po nasazení jsem se smal prej jak malej a mam z nich opravdu velkou radost . jinak hagusy jsou fajn ale vrtat kvůli tomu do strachy se mi nechce a takhle to auto vypada malinky a lepe se meje strecha :-)

Vloženo

Paradne to vyzera. A hagusy namontovat nie je priblem, uz ich mam na Fabke a coskoro budeme davat ocovi na Rooma. Len mam pocit, ze tie kolesa su male. Ale to mozno iba fotka skresluje

--

Z mobilu

Vloženo (editace)

Paradne to vyzera. A hagusy namontovat nie je priblem, uz ich mam na Fabke a coskoro budeme davat ocovi na Rooma. Len mam pocit, ze tie kolesa su male. Ale to mozno iba fotka skresluje

--

Z mobilu

Winer jestli ti 17ky pripadají male tak opravdu jsou :-) jinak zase bez hagusu jich tolik není a me se to uz fakt libi to auto z venku uz jen par detailu a budu spokojenej a dam se do motoraku a interieru :-)

Vloženo

--

Z mobilu

A to jste řezali díry do postranice? F2 a Roomster mají už z výroby odlišné rámy.
Vloženo

F2 do strechy, 4 diery na kazdej strane. Vyhoda, ze matice su uz navarene priamo v karoserii. Room nas este len caka. Ale bude to podobne. Ja som F2 daval komplet foto do svojej temy, ohladom Rooma uz je niekde v sekcii navody par fotiek

--

Z mobilu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...