Březen 21, 201510 r Nějak si to už nemůžu vybavit, jak to tam bylo, tak hlavně, že se to povedlo [emoji106]
Březen 23, 201510 r Autor Taky jsem nevedel jestli se do nich vlezu do tech adidasek ale byl 44 a dve třetiny a ja mam 45 tak jsem si je dojel vyzkoušet a koupil za hroznej pakatel:-) ty botas jsou taky pekny
Březen 23, 201510 r Autor ještě foto po oplachnutí :-) ohlasy na kola super uz i pan policista me zastavil jen proto aby se podíval a pozeptal co je to za sportovní edici roomstera :-) Upraveno Březen 23, 201510 r od sekyji
Březen 23, 201510 r Autor rikal jsem mu ze je to sportovní verze :-) no a premejslím o tom ze jsi na blatníky nalepím plaketky monte carlo a budu to vydavat za monte carlo sekec edition :-)
Duben 13, 201510 r Autor Tak aby jste nerekly ze se nic nedeje. V patek zapsany kola a dnes objednany dily na přední napravu . Takze jsme koupily : Ramena , plny silentbloky cupra , cepy, dam pak report z prendavaní :-) ale nejdřív pujdou asi do nejaky barvy at to trochu vypada :-)
Duben 15, 201510 r Autor nevim zda to někdo sleduje nebo ne ale tady foto nabarvených nových ramen s novýma cepama a silentblokama. odpoledne ještě vymeníme prasklou manžetu a jde se to sestavit i se silentblokama z cupry. :-)
Duben 15, 201510 r Ale sleduje jen nevim na co jsou ty veci bo ja s nima nikdy do styku neprijdu tak jen ctu
Duben 15, 201510 r neboj tu jsi pod drobnohledem, jen holt nemusíme ihned komentovat tvoje další nápady, raději si počkáme na výsledek ... ale směle do toho
Duben 16, 201510 r Autor Takze se dílo povedlo vše na aute :-) Zase to trosku ztvrdlo ale funguje to krasne :-) snad zítra geoska a bude to hotovo :-)
Duben 20, 201510 r Musím říct, že Roomster jako takový se mi opravdu nelíbí, ale tys ho dokázal parádně vyšperkovat. Jen si nejsem úplně jistý, jak ta zelená vypadá v kombinaci s koly. Máš někde nějakou fotku?
Duben 27, 201510 r Autor Na Jelitě jsem dost často . jer to hospoda mojí přítelkyne :-) jezdíš okolo???
Duben 30, 201510 r Autor Tak včera mi muj Kamarad vytepoval a vycistil rumíka velký dík jemu :-) Ted se v tom nbojím jezdit abych něco neuspinil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.