Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Taky jsem nevedel jestli se do nich vlezu do tech adidasek ale byl 44 a dve třetiny a ja mam 45 tak jsem si je dojel vyzkoušet a koupil za hroznej pakatel:-) ty botas jsou taky pekny

Vloženo (editace)

ještě foto po oplachnutí :-) ohlasy na kola super uz i pan policista me zastavil jen proto aby se podíval a pozeptal co je to za sportovní edici roomstera :-)

post-72115-0-01284500-1427095125_thumb.j

Editováno: , autor: sekyji
Vloženo

rikal jsem mu ze je to sportovní verze :-) no a premejslím o tom ze jsi na blatníky nalepím plaketky monte carlo a budu to vydavat za monte carlo sekec edition :-)

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak aby jste nerekly ze se nic nedeje.

V patek zapsany kola a dnes objednany dily na přední napravu .

Takze jsme koupily : Ramena , plny silentbloky cupra , cepy, dam pak report z prendavaní :-) ale nejdřív pujdou asi do nejaky barvy at to trochu vypada :-)

Vloženo

nevim zda to někdo sleduje nebo ne ale tady foto nabarvených nových ramen s novýma cepama a silentblokama.

odpoledne ještě vymeníme prasklou manžetu a jde se to sestavit i se silentblokama z cupry. :-)

post-72115-0-57221800-1429086710_thumb.j

post-72115-0-98195600-1429086742_thumb.j

Vloženo

Musím říct, že Roomster jako takový se mi opravdu nelíbí, ale tys ho dokázal parádně vyšperkovat. 

Jen si nejsem úplně jistý, jak ta zelená vypadá v kombinaci s koly. Máš někde nějakou fotku? 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...