lubakar Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Zdravím všechny, mám Octavii II rok 2005. Bohužel začal zlobit tempomat a dálková světla. Občas to funguje a občas ne. Dálková světla: funguje probliknuti, ale ne když je chci dlouhodobě probliknutí funguje pořád. Páčku jsem měnil asi před třemi léty. Vůbec nevím co s tím a do servisu moc nechci, nechal jsem tam za poslední dobu dost peněz. Děkuji, za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Pokud je to packa tak by mela vyhodit chybu do jednotky a najdes ji pres diagnostiku. Jinak kolega v praci ma na Octavii RS prumer packu na 1,5 roku cca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 (editace) Myslim, ze jsou jen 2 moznosti. Bud packa nebo podvolantovka. Podle me ta packa. (Ale jako slovo Bozi to neber. ) Editováno: 20. leden 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Nefunkční tempomat - zkus si to projít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubakar Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Díky kucíííí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.