lubakar Vloženo 20. leden 2015 Vloženo 20. leden 2015 Zdravím všechny, mám Octavii II rok 2005. Bohužel začal zlobit tempomat a dálková světla. Občas to funguje a občas ne. Dálková světla: funguje probliknuti, ale ne když je chci dlouhodobě probliknutí funguje pořád. Páčku jsem měnil asi před třemi léty. Vůbec nevím co s tím a do servisu moc nechci, nechal jsem tam za poslední dobu dost peněz. Děkuji, za rady :-) Citovat
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Vloženo 20. leden 2015 Pokud je to packa tak by mela vyhodit chybu do jednotky a najdes ji pres diagnostiku. Jinak kolega v praci ma na Octavii RS prumer packu na 1,5 roku cca. Citovat
LucasCZE Vloženo 20. leden 2015 Vloženo 20. leden 2015 (editace) Myslim, ze jsou jen 2 moznosti. Bud packa nebo podvolantovka. Podle me ta packa. (Ale jako slovo Bozi to neber. ) Editováno: 20. leden 2015, autor: LucasCZE Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.