Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosím vás, nevíte, jak je u Yetiho řešené spínání osvětlení v zavazadlovém prostoru? Při otevření víka se nerozsvítí světlo a když otevřu kufr prostředním tlačítkem ovladače, tak se po zabouchnutí nezamkne. V dostupných příručkách jsem to nenašel :( Díky!

Vloženo

mikrospinac to bude. je priamo v zamku...bud vymenit zamok alebo to rozober a pozri sa ci sa to da nejako vyminit, pripadne oblbnut...teoreticky mozu byt aj zlomene kable v prechode....ostatne veci na kufri ti funguju? 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj Yeťáci, taky mám problém s osvětlením kufru. Měl jsem tam orig. žárovku, která svítila tak jednou za 10 otevření kufru. Voltmetrem jsem zjistil, že napětí v kablíku je správné (na prázdno 12,5V jako na baterce), ale po připojení zpět celého toho světýlka tam bylo najednou 0V a samozřejmě to nesvítilo. Zkrat na tom světle určitě není. Zkoušel jsem dokonce připojit zkušebně pouze na kablíky jinou žárovičku, ale stejně to nesvítilo. Tak jsem upravil to světýlko a napasoval jsem do něj diodovou sufidku, chvíli to chodilo, ale postupem času se to opět zhoršuje a i ta sufidka teď už jen tak poblikává nebo nesvítí vůbec. Po přeměření napětí na přívodním kabelu, když nesvítí tak je tam 1 V, když poblikává tak kolem 8 V. Takže evidentně problém s napájením toho světýlka... Mluvili jste o nějakém mikrospínači? Mohl by mít vliv i na toto? Měl by být tedy pod tím plastovým tapecírunkem na pátých dveřích? Když jsem to měl ve Škodovce a ptal jsem se jich na to, tak mi řekli, že to je na výměnu toho světýlka (jiná žárovka atd.) při to jsem jim říkal, co a jak jsem s tím dělal a co jsem vypozoroval. Prostě v tom světýlku problém není. Nejde tam šťáva tak jak má.

Vloženo (editace)

Jedná se tedy o mikrospínač, který je schovaný z venku pod tou gumovou krytkou (na který se při otevírání sahá přes onu gumu)? A na kolik Tě ta sranda vyšla? Jestli to není tajný? Musím nějak vymyslet jak sundat ten plastový tapecírunk aniž bych něco olámal a poškodil.

Editováno: , autor: Ota Rákosník
Vloženo

Takže jsem dnes kuchnul páté dveře. A po obhlídnutí celého systému jsem usoudil, že se jedná o zámek se západkou ve spodní části dveří, neboť ten horní mikrospínač uvádí do provozu pouze onen zámek a nemá na funkci osvětlení vůbec žádný vliv. Volal jsem do škodovky a tam mi řekli cenu 606 Kč, což je pro mě ještě akceptovatelné. Zítra by ho měli mít, tak potom napíšu, jestli se zadařilo.

Vloženo

Dnes zámek vyměněn a zatím to chodí tak, jak má včetně toho odemykání/zamykání kufru při zamknutém autě. Ještě jsem musel trochu porychtovat tu západku, do které ten zámek zapadá, protože to malinko drhlo. Ale zadařilo se :kol-47: . Snad bude chvíli klid :kol-34:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...