Publikováno Září 12, 200619 r Takze mam oktavku xD ) co jineho a jeden svetlomet je tmavsi a jeden svetlejsi To znamena ze jeden je novej a druhej starsi ) Ma někdo zkušenost zda jde ta špina nebo co to je vyčistit ? nebo je to vypálené ? dikez) DieS Upraveno Září 12, 200619 r od DieS
Září 12, 200619 r Autor aha tolhle asi bude vono ) http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/svetlaCisteni.htm
Září 12, 200619 r V tomhle směru má ten, kdo má starší model, štěstí, že je vyčistí. Já mám už ty nové plastové a potřeboval bych je taky vyčistit. Nejdou ale rozebrat, jako ty starší. Máte někdo zkušenost, jak na to?
Září 12, 200619 r Tiez som mal a este mam podobny problem, snazil som sa to nejak vycistit, ale neslo to ... tak som si na to zvykol, aj ked ma to este stale tak trosku stve ... sice, kamos odporucal strcit nejaky drot s vatou na konci cez dieru co je na halogenu a tak to vycistit, ale neviem si to ani predstavit, kolko sa s tym treba babrat Upraveno Září 12, 200619 r od djg
Září 14, 200618 r Pokud není zašlé zrcadlo na parabole, tak je to elektrikou. Dost u škodovek zlobilo ukostření žárovek, u Octavie jsem to ještě nezkoumal - nebylo potřeba - chce to projít všechny kontakty, ale začal bych tou kostrou. Nejlepší nějakým digi voltmetrem měřit napětí a úbytky.
Září 15, 200618 r Pokud není zašlé zrcadlo na parabole, tak je to elektrikou. Dost u škodovek zlobilo ukostření žárovek, u Octavie jsem to ještě nezkoumal - nebylo potřeba - chce to projít všechny kontakty, ale začal bych tou kostrou. Nejlepší nějakým digi voltmetrem měřit napětí a úbytky. No a je to vyreseny, prachovy povlak se prece odstrani voltmetrem!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.