DieS Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) Takze mam oktavku xD ) co jineho a jeden svetlomet je tmavsi a jeden svetlejsi To znamena ze jeden je novej a druhej starsi ) Ma někdo zkušenost zda jde ta špina nebo co to je vyčistit ? nebo je to vypálené ? dikez) DieS Editováno: 12. Září 2006, autor: DieS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 aha tolhle asi bude vono ) http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/svetlaCisteni.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 V tomhle směru má ten, kdo má starší model, štěstí, že je vyčistí. Já mám už ty nové plastové a potřeboval bych je taky vyčistit. Nejdou ale rozebrat, jako ty starší. Máte někdo zkušenost, jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djg Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) Tiez som mal a este mam podobny problem, snazil som sa to nejak vycistit, ale neslo to ... tak som si na to zvykol, aj ked ma to este stale tak trosku stve ... sice, kamos odporucal strcit nejaky drot s vatou na konci cez dieru co je na halogenu a tak to vycistit, ale neviem si to ani predstavit, kolko sa s tym treba babrat Editováno: 12. Září 2006, autor: djg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Někto třeba neřwší, ale já bych to chtěl řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Se mi ani nechce věřit, že by s tím nikdo neměl zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Pokud není zašlé zrcadlo na parabole, tak je to elektrikou. Dost u škodovek zlobilo ukostření žárovek, u Octavie jsem to ještě nezkoumal - nebylo potřeba - chce to projít všechny kontakty, ale začal bych tou kostrou. Nejlepší nějakým digi voltmetrem měřit napětí a úbytky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Pokud není zašlé zrcadlo na parabole, tak je to elektrikou. Dost u škodovek zlobilo ukostření žárovek, u Octavie jsem to ještě nezkoumal - nebylo potřeba - chce to projít všechny kontakty, ale začal bych tou kostrou. Nejlepší nějakým digi voltmetrem měřit napětí a úbytky. No a je to vyreseny, prachovy povlak se prece odstrani voltmetrem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.