meda45 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Zdravím zkušenější, mám menší problém, chtěl jsem čistit škrtící klapku a při odpojování kabelu mi praskla ta pojistka svorkovnice, teď když to zapojím tak to jakž takž drží ale nechtěl bych, aby došlo k rozpojení za jízdy právě vinou chybějící pojistky. Provizorně jsem to pro jistotu chytil hodně slabým drátkem k trubce klimatizace (myslím že to je od klimy). Chci se tedy zeptat: Zřejmě je to nějaký unifikovaný konektor, dá se koupit, repektive netušíte co je to za typ? A je těžké přehodit kabely? Alespoň jakýkoliv autoelektrikář by asi neměl mít problém že? Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Na té svorkovnici je napsaný kód. Ten si opiš a zavolej do škodovky. Oni ti řeknou cenu a i popřípadě objednají. Výměna někdo, kdo má vypichováky na piny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meda45 Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Děkuji moc za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.