orlov Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 To je zbytočná investícia. Ak máš mobil s GPS, existujú free aplikácie s rovnakými funkciami, nielen vyššie spomínaný platený Sygic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Chytej mobil nemam, nehodí se mi jeho použití coby člověku s dělnickou profesí. Prostě chytrý telefony jsou pro mě moc velký hovada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Pavko už jsem ti to tu psal,jestli nějakej gps tachometr za 2000,tak to radši za dva telefon s nesrovnatelně lepším displayem a JEN DO AUTA.Ten mobil funguje bez sim karty jako počítač,můžeš si za pár šušní koupit OBD adaptér a hrát si.Kamarád má starýho vyřazenýho Samsunga jen v autě místo navigace a funguje to jak píšu.Dostaněš spostu funkcí navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Tady máš jednoho adepta http://mobilni-telefony.heureka.cz/huawei-ascend-y330/specifikace/#section Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Asi budu muset no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.