juro111 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ahojte. V poslednej dobe som si všimol, že moje auto občas zapíska, alebo zahvízda keď prekročím rýchlosť cca 70 km/h. Netuším odiaľ to ide, ale zdá sa mi akoby niekde z predu z lavej strany. Toto sa mi stáva len pri prvom prekorčení rýchlosti po studenom štarte, ale keď už je motor zohriaty aspoň tak, že ručička teplomera sa odlepí od dorazu. Väčšinou idem cca 10 minút cez mesto a potom vychádzam von a vtedy keď zrýchlujem, tak to raz až dva krát zahvízda a potom je zasa kľud. Stretol sa už niekto s niečím podobným? Ja fakt netuším čo to môže byť. A ešte niekedy na vianoce sa mi stalo, že pri dosiahnutí rýchlosti 70 km/h mi začalo niečo pískať v aute a pískalo až dokiaľ som nespomalil na menšiu rýchlosť. Potom už sa to viac neozvalo ani pri zvýšení rýchlosti. Neviem či to má spolu nejaký súvis, ale ten zvuk bol dosť podobný. Ďakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 tak toto bude ťažký oriešok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 V podstate ani neočakávam veľmi, žeby som to tu hneď vyriešil. Len som skúsil, či náhodou niekto niečo podobné nezažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 a bliká něco na palubce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 6. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Nie, nebliká nič. Len ten zvuk sa ozve a potom je kľud. Všetko funguje ako aj pred tým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.