Publikováno Únor 6, 201510 r Zdravím všechny, Nemá někdo tady na foru info jestli se děla na OIII originální černá střecha? nikde jsem se o tom nedočetl ale např. zde: http://www.skoda-auto.cz/news/2013-03-04-octavia-combi-world-premiere-geneva při premiéře je vidět že limuzína na obrázku má střešní okno a celý zbytek střechy černý.
Únor 6, 201510 r Podle mne a aktuální zkušenosti s koupí vozu ne. Černé je jen okno a část před ním, ale zadní část ne.
Únor 8, 201510 r Autor To jsem si myslel, protože nikde v katalogu, ceniků ani konfigurátoru taková položka není
Únor 9, 201510 r Ale souhlasím, tím, že zůstává jen takový kousek střechy v laku, černá by asi byla lepší.
Únor 12, 201510 r ono je rozdiel aj v to co sa s ciernou strechou objednat da... taka fabia monte carlo mala strechu lakovanu na cierno... rapid tour de france mal iba foliu... na SK tieto folie pre SA lepili v bratislavskej firme Caroline, tak si tam kolega nechal takou istou foliou polepit strechu O3...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.