Boby91 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Zdravím,mám dotaz na řazení třetího stupně... Stává se mi,že se mi někdy nepovede trojku zařadit,musím ji jakoby najít... Už na to mám v ruce grif,ale při zatáčení,mi to dělá někdy problém.. Koukal jsem na příručku a myslím si,že by mohla být špatná tlačná pružina,která vrací páku do polohy neutrálu... Ale je to jen tip.. Věděl by někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 skúsil by som vymeniť prevodový olej ...koľko máš nabehaných km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 bud olej nebo udelej zakladni nastaveni razeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 12. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 (editace) 250 tis Koukal jsem do prirucky a nemel by to byt problem... Jen mam dva dotazy.. Nevite prumer toho zajistovaciho trnu? A jeste by me zajimalo..co delat,pokud radici tyc bude mit chod vetsi,nez 1mm... Tam se pise opakovat postup,ale bojim se,ze na tom zkapu a nepojedu vubec... Kazdopadne ten olej vymenim. Editováno: 12. Únor 2015, autor: Boby91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Ze bys nejel vubec se neboj. Vzdycky to das nejak dohromady. Prinejhorsim se to nezlepsi. Prumer presne nevim, tipuju 4 mm, ale je to jedno. Staci mit po ruce sadu vrtaku a nejaky ti tam padne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 13. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Joooo sada vrtaku je dobry tip.. Uz jsem si chtel v praci vytacet kulatinky od 3mm po peti desetinach zitra bude cas,tak to zkusim a v tydnu pak ten olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 olej kupuj zásadne origo v ŠA podľa VINka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 13. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Koukal jsem do příručky a měl by to být olej G 052 726 A2 SAE 75W (syntetický)... Myslel jsem něco takovýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Olej do prevodovky zasadne od VW, zadne jine nahrazky ani od renomovaneho vyrobce. Nemuselo by se ti to vyplatit. Editováno: 14. Únor 2015, autor: LiveBomb 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 14. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Jasný no jinak dnes jsem udělal to základní nastavení a je po problému... Ale ten olej vyměním taky, kdo ví, kdy byl měněn naposledy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ja menim olej v prevodoce co dva roky, na doporuceni p. Sixty. Tech 600 - 700 uz me nevytrhne, lepsi jak 7000+ za vymenu lozisek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 On doporucuje menit tak casto? Jako v kazde prevodovce? Nebo konkretne v te tve, protoze uz zacinas mit s necim problem? To ten olej menis tak casto, jako nekdo meni olej motorovy. Ale je fakt, ze tech par korun asi nikoho nevytrhne... Kolik najedes za 2 roky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.