Publikováno Únor 12, 201510 r Zdravím,mám dotaz na řazení třetího stupně... Stává se mi,že se mi někdy nepovede trojku zařadit,musím ji jakoby najít... Už na to mám v ruce grif,ale při zatáčení,mi to dělá někdy problém.. Koukal jsem na příručku a myslím si,že by mohla být špatná tlačná pružina,která vrací páku do polohy neutrálu... Ale je to jen tip.. Věděl by někdo?
Únor 12, 201510 r Autor 250 tis Koukal jsem do prirucky a nemel by to byt problem... Jen mam dva dotazy.. Nevite prumer toho zajistovaciho trnu? A jeste by me zajimalo..co delat,pokud radici tyc bude mit chod vetsi,nez 1mm... Tam se pise opakovat postup,ale bojim se,ze na tom zkapu a nepojedu vubec... Kazdopadne ten olej vymenim. Upraveno Únor 12, 201510 r od Boby91
Únor 13, 201510 r Ze bys nejel vubec se neboj. Vzdycky to das nejak dohromady. Prinejhorsim se to nezlepsi. Prumer presne nevim, tipuju 4 mm, ale je to jedno. Staci mit po ruce sadu vrtaku a nejaky ti tam padne.
Únor 13, 201510 r Autor Joooo sada vrtaku je dobry tip.. Uz jsem si chtel v praci vytacet kulatinky od 3mm po peti desetinach zitra bude cas,tak to zkusim a v tydnu pak ten olej.
Únor 13, 201510 r Autor Koukal jsem do příručky a měl by to být olej G 052 726 A2 SAE 75W (syntetický)... Myslel jsem něco takovýho.
Únor 14, 201510 r Olej do prevodovky zasadne od VW, zadne jine nahrazky ani od renomovaneho vyrobce. Nemuselo by se ti to vyplatit. Upraveno Únor 14, 201510 r od LiveBomb
Únor 14, 201510 r Autor Jasný no jinak dnes jsem udělal to základní nastavení a je po problému... Ale ten olej vyměním taky, kdo ví, kdy byl měněn naposledy...
Únor 17, 201510 r Ja menim olej v prevodoce co dva roky, na doporuceni p. Sixty. Tech 600 - 700 uz me nevytrhne, lepsi jak 7000+ za vymenu lozisek.
Únor 17, 201510 r On doporucuje menit tak casto? Jako v kazde prevodovce? Nebo konkretne v te tve, protoze uz zacinas mit s necim problem? To ten olej menis tak casto, jako nekdo meni olej motorovy. Ale je fakt, ze tech par korun asi nikoho nevytrhne... Kolik najedes za 2 roky?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.