flacek Vloženo 13. Únor 2015 Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Tak se k Vám pomalu přidám. V pondělí objednán Roomster 1.4 v této konfiguraci, v tuto chvíli teda jednám, jestli tam bude ten Corner ale i kdyby nebyl tak to nevadí. Roomstra jsem plánoval koupit až za rok, bohužel jsem se náhodou dozvěděl že výroba končí a našel jednoho prodejce, který měl předobjednávku a byl schopen mi to změnit. Za barvu jsem platil nechtěl, tak jsem tam nechal základní modrou a peníze raději dal do výbavy. Dorazit by mě začátkem května tak uvidíme, už se těším. Motorizaci 1.4 jsem volil, protože jí má otec v jednom z prvních Roomsterů a najeto 115tis bez jediného problému a hlavní důvod byl, že nechci mít v autě "kurvítko" v podobě turba. Edit: teď by měl jít i link Aktuality: 10.2. - objednávka auta 2.4. - dle dostupných info bylo auto vyrobeno 20.4. - auto přihlášeno 24.4. - 14:00 převzetí u prodejce a najeto prvních cca 50km 12.5. - doplacen Škofin a celková cena vozu činí 257.400,-Kč 10.5. - 1000km a první pokuta za 200,-Kč Do auta byly dány gumové koberce a nalepeny ochrané lišty na prahy. V tuto chvíli ještě uvažujeme o potazích a začínám pomalu shánět ráfky na zimní pneu. Zde aktuální fotky (23.5. zámek Blatná), pokud to dobře dopadne tak se budeme fotit za 14dní od kamaráda fotografa. Minimálně pro pojišťovnu to bude plus Editováno: 29. Květen 2015, autor: flacek 4 Citovat
jozzi Vloženo 13. Únor 2015 Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Vitam dalšiho budouciho majtele bohužel link neni .... Editováno: 13. Únor 2015, autor: jozzi Citovat
flacek Vloženo 13. Únor 2015 Autor Vloženo 13. Únor 2015 Děkuji za uvítání No doufám že bude dobře sloužit. Hledal jsem auto kolem 270tis a v hledáčku byl Roomster a pak Dacia Lodgy a Dokker. Roomstra znám od otce a to je zatím držák, Dacie jsem byl byl projet ale nadšen jsem z toho nebyl. Kufr teda rozměrný ale zpracování je takové "rumunské" Pro rodiny s dětmi, případně jako dělník asi naprosto vyhovující ale mě to nenadchlo. Mimochodem když srovnám ceník tak ve stejné konfiguraci vycházela Dacie o cca 15-20tis víc, oni slevy moc nedávájí. Citovat
jozzi Vloženo 13. Únor 2015 Vloženo 13. Únor 2015 Byl jsem přesně před stejnou volbou , s ženou jsme hledali , v kategorii do 300tis novy vuz z kufrem do ktereho vleze naš kočarek . U rumunu jsem byl sklamany , hlavně z motoru , tak to i přes řekněme nevoli ženy vyhral roomik v velmi podobne specifikaci Citovat
Voice Vloženo 13. Únor 2015 Vloženo 13. Únor 2015 jozzi, ale motor je základ......... Flacek: na kolik ten room vyšel v hotovosti po slevě?(teda jestli to není tajné) Citovat
flacek Vloženo 13. Únor 2015 Autor Vloženo 13. Únor 2015 (editace) No já to hlavně takto rychle neplánoval. Jesli jsme nakoupit a vedle byla Škodovka, tak jsme se šli podívat. Odchytla nás ženská a o co že máme zájem, tak jsme jí vysvětlil že bych měl do budoucna zájem o Rooma a co a jak. Odběhla a přišla s tím že již nejdou objednat, takže jedine skladovky a nebo kdo má předobjednávky. V tu chvíli začala panika:D Jel jsem teda do Dacie kde jsem chtěl motor 1.6 ale ten je na velikost toho auta prostě slabý, takže pak přes známeho jsme našli prodejce který měl jednoho Rooma připraveného k výrobě a já si nakonfiguroval tu výbavu. Bylo to fakt hektické protože mi řekl v 16h že jestli s tím chci hýbat tak ať dorazím protože to musí večer odeslat. Jinak přítelkyni se taky moc nelíbí a vzhledově chtěla Dacii Cena hotově (hotově nejde ale cenu beru takovou na jakou mě celkem vyjde) je cca 275tis Editováno: 13. Únor 2015, autor: flacek Citovat
flacek Vloženo 13. Únor 2015 Autor Vloženo 13. Únor 2015 Nene beru fakt cenu vozu jako takového + teda mobilita plus. Jinak papírově je ta cena nějak 254tis. Pojištění 1% s GAP je ročně +10.800,-Kč Citovat
Václav Š. Vloženo 14. Únor 2015 Vloženo 14. Únor 2015 Vítej mezi čekateli na Roomstera. Corner funkci bych si být tebou určitě vzal, protože to osvětlování zatáčky při odbočování nebo na kruhovém objezdu je opravdu moc příjemný. Motor 1,4 63 kW máme doma na Roomu z roku 2006. Sice nemá nic moc najeto (jen 82 000 km), ale zatím je klid. Akorát když je pod plným plynem, tak je hodně, ale opravdu hodně hlučný. I to byl jeden z důvodů, proč jsem si vzal TSI. Citovat
ASPIRE Vloženo 14. Únor 2015 Vloženo 14. Únor 2015 No ale kdyz se divam na ten odkaz co si jsem dal tak tam corner mas uvedeny v konfiguraci. Přední mlhové světlomety s "CORNER" funkcí (PWA) 2 800 Kč a nebo to presne neni tvoje konfigurace ? Citovat
datelklofacek Vloženo 14. Únor 2015 Vloženo 14. Únor 2015 Ty corner mlhovky jsem objednaval pozdeji a jeste je nemam potvrzene od prodejce i kdyz pochybuji ze to bude problem. Tu konfiguraci jsem vytvoril vcera protoze to mam jinak na papire od objednavky. Citovat
ASPIRE Vloženo 14. Únor 2015 Vloženo 14. Únor 2015 A proc uz mas zase jine uzivatelske jmeno ? Citovat
datelklofacek Vloženo 14. Únor 2015 Vloženo 14. Únor 2015 Aha to bude tapatalkem...musim se prihlasit pod normalnim nicmem Citovat
flacek Vloženo 14. Únor 2015 Autor Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Opraveno uz jsem jen flacek Editováno: 14. Únor 2015, autor: flacek Citovat
jozzi Vloženo 14. Únor 2015 Vloženo 14. Únor 2015 Ano , to nektere jednotky skouseji co zvladne klavesnice Citovat
flacek Vloženo 18. Únor 2015 Autor Vloženo 18. Únor 2015 Dobrý večer všem, protože Roomster bude moje první nové auto za celou dobu cca 16let co mám řidičák tak mě zajímá pár názoru. 1) Měnit olej po cca 2000-3000km abych odstranil případně částice po záběhu? 2) Převozka je pouze na dojetí do místa registrace? 3) Za jak dlouho přibližně dodá autosalon TP pokud si ho nechám od nich přihlásit. Jinak cena za přihlášení od nich je prý 1500,-Kč 3) Auto beru 70% hotově a zbytek Škofin jako úvěr. V TP budu jako majitel ale bere si Škofin TP jako zástavu? Možná to pro Vás budou triviální dotazy, dost jsem si toho přečet ale zajímá mě i Váš názor. Díky a hezký večer. Citovat
wirer Vloženo 18. Únor 2015 Vloženo 18. Únor 2015 2) zavisi od okolnosti. Ja som bol pre auto 19.12., teda pred sviatkami. Takze na SPZ som sa vykaslal a takmer mesiac jazdil na nich... 3) TP som mal prakticky hned, bral som skladovku, tak mi ho rovno dali (alebo len kopiu? Nepametam) 4) ak mas na splatky/lizing/uver, tak ako majitel ide spolocnost (u teba Skofin) a drzitel ty. Po vyplateni komplet si to mozes prepisat a byt majitel aj drzitel... Ak taram, tak sorry, no u nas to bolo takto v pohode -- Z mobilu Citovat
Dandisan Vloženo 18. Únor 2015 Vloženo 18. Únor 2015 kupoval jsem auto za hodně podobných podmínek jako ty, takže 2) převozka mně platila cca 10dní, s tím, že jsem s tím mohl jezdit jen já jako majitel,měl u sebe kupní smlouvu napsanou samozřejmě na mě a nesměl s tím do zahraničí. Ale jednou jsme převozku prodlužovali, prtž se nestihly vyřídit SPZ...ale bylo to asi o 2 dny 3) malý TP až s SPZ jsem dostal, tzn po těch cca14 dnech...proto jsem vozil s sebou tu kupní smlouvu jako jediný doklad, že auto je moje 4) originál velký TP je v držení Škofinu d oté doby, dokud auto nesplatíš....pak ti ho pošlou...nicméně mi prodejce udělal kopii velkého TP, který jsem vozil u sebe...byly už tam napsané i SPZ...a jako první majitel jsi uveden ty, jelikož auto bereš na spotřebitelský úvěr a ne na leasing. Citovat
AlesTDI Vloženo 18. Únor 2015 Vloženo 18. Únor 2015 Flacek: 1) Myslim, že servisní interval 30tkm je moc, já budu poprvé měnit v TSI při 15tkm, myslím, že je to tak akorát 2) Převozka platí od vydání 10 pracovních dní 3) Co vím, tak na salonu bývá auto o dva tři dny dřív, než TP. Kloudný salon to dokáže během jednoho pracovního dne přihlásit. Cena za přihlášení by měla být stejná, jako kdybys šel na úřad sám. 4) Majitel vozu budeš Ty, ŠkoFIN si VTP nechá Citovat
Voice Vloženo 18. Únor 2015 Vloženo 18. Únor 2015 Aleši on myslí jestli udělat výměnu po 2000-3000 km né servisní interval. Citovat
flacek Vloženo 18. Únor 2015 Autor Vloženo 18. Únor 2015 Přesně tak, nedělám si iluze o stavu oleje po záběhu. Rozhodně tím asi neublížím a auto chci mít rozhodně pár let, bezmála do důchodu:D Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.