Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Přemýslím o celopolepu, protože budu jezdit a parkovat hlavně v Praze tak je mi jasné že šrámy pochytá hodně rychle. Mám možnost mít zdarma celopolep protože známý má firmu, zaplatil by to a já bych mu vozil zdarma reklamu. Jde mi o to jestli ta folie nebude vadit novému laku, aby šla cca po 3letech v pohodě sundat, případne pozitiva (ochrana před kamínkama nebo odřeninama z parkovišť) a negativa.

Nemám s tím žádné zkušenosti tak pokud někdo máte reference, napište je.

Vloženo

Laku folie neuškodí a po 3 letech půjde určitě sundat, jestli v pohodě záleží na tom jakou použiješ. Nicméně jako ochrana na lak poslouží jakákoliv. nevýhodu bych viděl spíš v tom, že  v případě poškození odřenina a pod, se folie hodně špatně opravuje, hádám, když bude reklamní celopolep, tak bude folie tištěná a ta dost vybledává a opravit ji po nějaké době už  nejde tak aby to nebylo viditelné.

Nicméně dávat si to asi na soukromé auto bych určitě nechtěl, přijde mi to osobně trochu na hlavu, když si koupím auto jaké chci a v barvě jaké chci, tak si pak tu barvu raději přelepit folií, aby se nepoškodila a vlastně ji ani neuvidím  :kol-32:

Vloženo

Barvu vozu jsem nechal základní modrou a že bych byl fanda té barvy se říct nedá. Jde mi primárně o to abych aspoň nějakou dobu ochránil karoserii před oděrkama a veděl že za cca 3roky to sundám a případně polepím znova. Auto beru jako věc co mi má sloužit, takže pokud to bude polepné mi nevadí a aspoň bude nápadné, že případného zloděje doradí s tím někam jet. To samý jestli vybledne nebo ne je mi taky jedno, možná to někomu přijde jako opičárna ale kdo zná parkování v Praze tak ví jak to dopadá a já to beru jako funkční ochranu a to zdarma. Nějaké osobní reference na firmy třeba v Praze a okolí?

Vloženo

Jestli předpokláš vysokou frekvenci vozidel okolo sebe a tím pádem 100% možnost poškození, tak proč né. Zvláště pokud to nebude cenově mimo realitu.

Vloženo

Parkuju v centru na ulici. Takže předpoklad že to někdo obouchá je dost velký a na nynějším autě to dost pozoruju. Minule jsem si myslel že na dveřích mám černý flek alá h*ovno od holuba ale omyl, barva pryč až na základ. Velikost cca 1cm v průměru :(

Vloženo

Jestli předpokláš vysokou frekvenci vozidel okolo sebe a tím pádem 100% možnost poškození, tak proč né. Zvláště pokud to nebude cenově mimo realitu.

Bude to zadarmo, této ceně se nedá konkurovat.

Vloženo

Nevím jak to myslíš, konkurovat? On mi to neudělá on mi to jen zaplatí. Musím najít firmu co mi to udělá případně připraví návrh. Samozřejmě že firem je hafo ale nerad bych aby to domrvili, nepoškrábali při ořezu případně použili nekvalitní materiál

Vloženo

Nerad bych se zmiňoval co to bude přímo za firmu už jen kvůli tomu že by si to zde někdo mohl spojit s konkrétním vozem ale týká se to určitého studijního programu.

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak zítra je to přesně 5týdnů od objednání. Jsem si řikal jak to bude utíkat ale moc to teda neutíká. Jinak jsem si zatím koupil bezpečáky na kola a ještě uvažuju o gumových kobercích.

No a protože bylo hezky tak jsem nechal umýt dosavadní přibližovadlo.

Editováno: , autor: flacek
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Tak akorát volal prodejce že auto je již na prodejně. Bohužel tento týden je pracovně dost nabitý takže tam jen dojedu rychle dojednat co a jak a snad příští týden dojde k převzetí. Nervózita stoupá :D

Vloženo (editace)

Zaplacena záloha, AS již má podklady na přihlášení a pokud se nic nepokaká tak bych po víkendu mělo dojít k převzetí. Auto jsem bohužel ještě neviděl ale možná je to i lepší :)

Edit: Tak v pátek ve 14h přebírám, bohužel jsem tyto dva dny v kuse v práci takže to vyšlo na pátek. A to ještě v pátek musím s Berlingem na STK, pak honem do práce a pak pro auto.

No to ani v pátek ráno neusnu až dorazím z práce.

Editováno: , autor: flacek
Vloženo

Dnes převzato, zatím najeto cca 30km. Co na to říct, zatím jsem plný dojmů a pocitů, nové auto je prostě nové auto kor když je to "poprvé". Zítra mě čeká cesta na jih tak snad si to ještě více užiju.

post-64149-0-96648100-1429889277_thumb.j

post-64149-0-05052100-1429889282_thumb.j

post-64149-0-83770900-1429889284_thumb.j

Vloženo

Tak za víkend najeto cca 300km a spotřeba je někde kolem 6,5 i když na tu je zatím moc brzo. Po přesednutí z Berlinga jsem měl pocit jak když jsem zalez do tanku, všude plasty, mohutná palubka a malá okna, apod. Zadní Sunset je fakt znát a malá by v autě seděla nejraději pořád. Jinak na kola jsem dal pojistné šrouby a přitom jsem zjistil že na origo šroubech jsou i krytky, takže koupím jen na ty pojistné a nalepil jsem ochrané plasty na prahy.

Po přelezení zpět do Berlinga jsem měl pocit že sedím ve výloze :D

Ještě nějaké fotky z interieru, zatím nebyl čas to pořádně nafotit.

post-64149-0-83101900-1430136103_thumb.j

post-64149-0-75059600-1430136104_thumb.j

post-64149-0-77595300-1430136105_thumb.j

post-64149-0-99499600-1430136106_thumb.j

post-64149-0-24612900-1430136114_thumb.j

Vloženo (editace)

Doporučuji origo gumové koberečky. Lépe sednou. ☺ Jinak na vyšší palubovku oproti F1 jsem si zvykl, ale co mi vadí, je krátké přední okno. Sluneční clony nejsou skoro potřeba.

Editováno: , autor: Peky1
Vloženo

Já mám od firmy Rezplast s vyšším okrajem a mám je i v Berlingu 2roky a žádný problém, mám i vanu do kufu. Cena za 4ks byla 570,-Kč bez poštovného samozřejmě. Pak jsem koupil obyč gumovou rohožku a udělám si takový mezikus na zadní tunel. Sedí tam většinou děti a známe to že.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...