Prodarny Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Zdravím, když jsme s kamarádem chtěli vyndat mou Navigaci DX z Fabie (bohužel neúspěšně), tak při hledání místa jak se tam lépe dostat jsme našli tenhle zajímavý konektor který byl schovaný pod středovým ze zdola středového panelu, asi se někdo do toho už hrabal, viděli jsme i vyndaný kabel z antény a možná proto to nešlo vyndat i když všechny packy byly odjištěny. A já se ptám co je to za konektor, vidím ho prvně. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Je to konektor pro telefon, pro takový ten držák mezi naviagací/radiem a kastlikem spolujezdce. Na vyndávání rádií i navigací jsou potřeba "speciální vytahováky" To Tvoje auto nebude úplně obyčejná fabie, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prodarny Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Auto mám po tátovi, je to obyčejná Fabie v kombíku 1.9 tdi. Je fakt že je to v plný palbě a je tam Navi DX + Cd měnič. A ano, byla tam připrava pro tel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 no řeknu to takhle, pokud má někdo z výroby navigaci a přípravu pro telefon, není to obyčejná fabie Maxidot tam je taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prodarny Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ne, ten tam není. To mne docela stve ze si navigaci nevyndám sám. Budu muset zase vrážet peníze aby mi to někde udělali. Koupil jsem si totiž AUX kabel přimo do navigace, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 já jsem si ty vytahováky vyrobil.. stejné jsou na nějakých konzervách od rybiček :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prodarny Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Já jsem všechny packy zajistil, dal jsem tam kus sponky od potahu co jsem nasel v autě a druhou stranu sem udělal pacičkama co měl kamarád k radiu. Takže by Radio mělo vyjet, ale ani silou to nešlo, drží jak přilepené. Fakt mne to štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Nebo je tam sichr matice protizlodějská. Některé si majitelé zajistili maticí která drží navi v tom plastovém středním dílu. Pokud ty packy 100% odjistíš tak to musí jít naprosto lehce ven. Jinak je tam nějaká zrada. Demontuj ovládání větráku atd. pod navi a sáhni tam zespodu až to budeš mít odjištěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.