lancer Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 myslíte že by šel nakodovat sklopný klíč nové provedení co má třeba octávia III na octávii II facelift (yetiho) případně jaké by muselo být označení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 co by obnášelo dodelat bezklicovy vstup a start? Co by se muselo vse dodelat a vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 mechanicky ti pasovat bude, elektricky nikoliv. pro kessy musíš mít jiný klíč, pak celou elektroniku+anténu kessy, tlačítko... etka ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 etku nemám na kolik by mohla příjít přestavba na kessy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) Tak za určitých to je to zatím jeden člověk schopen udělat... zatím teda jen předFL Editováno: 10. Duben 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborik.m Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 ka_r_los říkáš, ze to jde dodělat do oII před fl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 umím předělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladinek Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Umis Kessy? Kdy a kde? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Pořád na tebe v tomhle myslím! Ferda mi dal klíč, který měl být pro kessy, ale nenašel jsem v něm jediný rozdíl od obyč, takže pátrání asi pokračuje. Do dneška se mi nedostal do ruky klíč kessy pro O2, sic je obyč klíček připraven, bez alespoň nefunkčního klíče pro kessy se to blbě předělává, ale je to v plánu a bude to moje vrcholné dílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoggram2203 Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Zdravím chci se zeptat kdyz koupím do octavia 2 facelift dva klice a ridici jednotku centrálního zamykání z Octávie III pujde to nějakým způsobem zapojit abych mohl mít novější klíce s vícero funkcemi? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.