anry Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Podle čeho pozná řj EDS že jsou přehřáté brzdy a vypne eds? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Pokud se nemylim, tak to jednotka nepozna. Prehrati brzd je zamezeno tim, ze EDS pracuje jen do 40km/h. Pri vyssich rychlostech EDS nezasahuje a pracuje jen samotne ASR, tedy regulace vykonu motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 no jo ale ve vagu v bloku měřených hodnot ve skupině 004 je 1 pole Informace o době stání vozidla/ čas potřebný pro vychladnutí brzd/ a ve 2 pli EDS odpojení v důsledku nadměrné teploty brzd. mi auto 1/2 dne stálo pak jsem ho připojil na vag a v 1 poli bylo 5 min a ve 2 vyp. Bavím se o systému abs/eds/asr/esp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Tak to jsem jeste nezkoumal, pockej na zkusenejsi, nekdo to urcite bude vedet... Nicmene, ty hodnoty co uvadis po puldennim stani auta jsou nejaky divny, ne? I kdyz ma auto ESP, nevim o tom, ze by melo nejaký cidlo na mereni teploty brzd. Jestli to nebere z nejakeho algoritmu - neco jako doba aktivni regulace v te ci one rychlosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 právě že jsem taky nenašel žádné čidlo na brzdy. spíš jak píšeš to bude přepočítavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Podle čeho pozná řj EDS že jsou přehřáté brzdy a vypne eds? V tomhle problému ti nepomůžu,,,, jenom chci konstatovat, že máš docela vychytaný dotazy, kterejma potrápíš pár hlaviček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pema Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Lze nějak dodělat/aktivovat EDS pro motorizaci 1.4 16V 74kW (combi, r.v.2001). Je tam ABS + ASR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 15. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2006 musiš mět řj ABS EDS ASR nebo ESP pokud máš pouze řj abs asr tak to myslím nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 (editace) Lze nějak dodělat/aktivovat EDS pro motorizaci 1.4 16V 74kW (combi, r.v.2001). Je tam ABS + ASR. Pokud máš ASR tak máš i EDS, teda jestli to u starších modelů nebylo jinak. Já mám model 2003 a u toho to tak již je. Editováno: 15. Září 2006, autor: snike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 snike: Ne, ne, nemusi to byt nutne pravda, lisilo se to i motorizacema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
invader Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Při sepnutí EDS si ŘJ ABS vypočítává teplotu brzd. Pokud došlo k vypnutí odpočítává čas pro další aktivaci. Pokud ale dojde k vypnutí klíčku je ŘJ ABS bez proudu a čas neodpočítává. Při dalším rozjetí ale kontroluje dobu stání podle času z panelu přístrojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 snike: Ne, ne, nemusi to byt nutne pravda, lisilo se to i motorizacema... ASR+EDS se u Fábií dávalo sériově k motoru od 74 kW. Někdo tu psal, že první modely ASR v základu neměly. Já mám model 2003/03 a tam to již je. Když se koukneš co se píše v knihách o Fábii, tak s ASR je automaticky i EDS. Možná, že jiná automobilka to má jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pema Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Pokud máš ASR tak máš i EDS, teda jestli to u starších modelů nebylo jinak. Já mám model 2003 a u toho to tak již je... U modelu 2001/04 EDS není - (nebo nefunguje). Ověřeno prakticky v zimě. V autor. servisu konstatovali že tento ročník to asi ještě neměl. Právě proto "řeším" jestli to nějak nejde dodělat, když pozdější modely to již mají. Samozřejmě nemíním měnit ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 U modelu 2001/04 EDS není - (nebo nefunguje). Ověřeno prakticky v zimě. V autor. servisu konstatovali že tento ročník to asi ještě neměl.Právě proto "řeším" jestli to nějak nejde dodělat, když pozdější modely to již mají. Samozřejmě nemíním měnit ŘJ. mám r.v. 09/2001 a eds tam je...někdy je dokonce i slyšet:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Podivejte se na sve kody vybavy, pouzijte rozklicovani (odkaz zde na foru) a mate jasno, kdo co v aute ma. V kazdem pripade neplati, ze kdo ma ASR, musi mit nutne i EDS. Lisi se to, jak jsem jiz rekl vyse, rocnikem a motorizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Podivejte se na sve kody vybavy, pouzijte rozklicovani (odkaz zde na foru) a mate jasno, kdo co v aute ma. V kazdem pripade neplati, ze kdo ma ASR, musi mit nutne i EDS. Lisi se to, jak jsem jiz rekl vyse, rocnikem a motorizaci. Řekl bych že spíše jen tím ročníkem. Starší modely mají jen ASR pozdější i EDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.