Publikováno Únor 19, 201510 r Dobrý večer, potřeboval bych poradit se zadním víkem u mého Superbu liftback. Když použiji dálkové ovládání pro otevření kufru, tak to je povyskočí a neotevře se úplně. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Únor 20, 201510 r Víko se neotevře díky zimě. Zkuste např. v garáži kde je tepleji a víko by se mělo otevřít.
Únor 20, 201510 r Přesně tak jak je chladněji stačí okolo nuly tak se mu nechce a je to popsáno i v návodu k obsluze,že se víko nemusí úplně otevřít při nízkých teplotách. Mám osobně vyzkoušeno
Únor 20, 201510 r Tak jsem mrkl do návodu k obsluze a tam je psáno : Automatické zvednutí malého víka zavazadlového prostoru při teplotě nižší než +4 stupně nemusí fungovat.
Únor 21, 201510 r Autor Děkuji za rady, dnes je 7° a vše normálně funguje. Omlouvám se za asi zbytečný téma, ale auto jsem si dovezl z dovolené z Francie, takže mám návod v Fránině :-). Ještě jednou děkuji.
Únor 21, 201510 r Nic se neděje jinak návod k obsluze auta a navigace v češtině je ke stažení zde : http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/superb.aspx
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.