santa003 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Dobrý večer, potřeboval bych poradit se zadním víkem u mého Superbu liftback. Když použiji dálkové ovládání pro otevření kufru, tak to je povyskočí a neotevře se úplně. Nemáte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Víko se neotevře díky zimě. Zkuste např. v garáži kde je tepleji a víko by se mělo otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Přesně tak jak je chladněji stačí okolo nuly tak se mu nechce a je to popsáno i v návodu k obsluze,že se víko nemusí úplně otevřít při nízkých teplotách. Mám osobně vyzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santa003 Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Ty voe, fakt? no dnes bylo 5° a stejně se neotevřel.......:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 a celou noc hluboko pod bodem mrazu..... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Tak jsem mrkl do návodu k obsluze a tam je psáno : Automatické zvednutí malého víka zavazadlového prostoru při teplotě nižší než +4 stupně nemusí fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Me taky takhle pres zimu neotvira. Je to normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santa003 Vloženo 21. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Děkuji za rady, dnes je 7° a vše normálně funguje. Omlouvám se za asi zbytečný téma, ale auto jsem si dovezl z dovolené z Francie, takže mám návod v Fránině :-). Ještě jednou děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Nic se neděje jinak návod k obsluze auta a navigace v češtině je ke stažení zde : http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/superb.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.