MajkY96 Vloženo 20. Únor 2015 Vloženo 20. Únor 2015 Zdravím Vás...Mám menší problém s autom... Už dlhšie sa to deje... Predná ľavá brzda (od vodiča) brzdí dobre, no nevracia ju správne (myslel som že to je zrejme valčekom v strmeni) akurát, dnes som valček v strmeni vymenil, no aj tak ho nevracia... Kde môže byť chyba? Brzdí, ale nevracia... Hadičky od brzdového valca (rozvádzača) a strmeňa, som nemenil, ale mám ich kúpené... Vedel by niekto poradiť? Alebo vedel by niekto o niekom, kto by mi poradil? Ps. jedná sa o Felícia 1.3 mpi ročník 2001 asi Ďakujem za rady... Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Únor 2015 Vloženo 21. Únor 2015 Potvrzuju, měl jsem podobnej problém ještě s šádynou, pořád mi popiskovaly brzdy, hřály se a furt jsem se nemohl dobrat příčiny, až mi známej mechoš doporučil výměnu trubek od "kostky" až ke kolům - a bylo po problému... Citovat
suri. Vloženo 21. Únor 2015 Vloženo 21. Únor 2015 vymeň hadičky ako píše kolega nadomnou , to je klasika na Feliciách , na 10 hadičiek som menil možno jeden piestik ... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.