MajkY96 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Zdravím Vás...Mám menší problém s autom... Už dlhšie sa to deje... Predná ľavá brzda (od vodiča) brzdí dobre, no nevracia ju správne (myslel som že to je zrejme valčekom v strmeni) akurát, dnes som valček v strmeni vymenil, no aj tak ho nevracia... Kde môže byť chyba? Brzdí, ale nevracia... Hadičky od brzdového valca (rozvádzača) a strmeňa, som nemenil, ale mám ich kúpené... Vedel by niekto poradiť? Alebo vedel by niekto o niekom, kto by mi poradil? Ps. jedná sa o Felícia 1.3 mpi ročník 2001 asi Ďakujem za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 vymeň tie hadičky .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Potvrzuju, měl jsem podobnej problém ještě s šádynou, pořád mi popiskovaly brzdy, hřály se a furt jsem se nemohl dobrat příčiny, až mi známej mechoš doporučil výměnu trubek od "kostky" až ke kolům - a bylo po problému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 vymeň hadičky ako píše kolega nadomnou , to je klasika na Feliciách , na 10 hadičiek som menil možno jeden piestik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.