Publikováno Únor 20, 201510 r Ahoj, prosím o radu, nenašel jsem tu vlákno k tomuhle.. Dotáh jsem O1 1.9 TDI 81KW AHF z Německa.. má to kvůli zelený plaketě dodělanej debilní DPF za 1000 éček viz foto. Přijde mi že je auto udušený a nejde za plynem jak by mělo. Co s tim? Nenašel jsem jednoznačnej názor jak to vyřešit. nějak to vykuchat zevnitř, dát tam původní malej katalyzátor, dát jenom trubku a nebát se na technický.. ? A taky vůbec nevim jestli je kvůli tomu poštelovaná ŘJ.. Dík za rady
Únor 21, 201510 r aj ja som ho mal na 81kw ASV treba to vyrezat a nahradit rurou!!!RJ nie je upravovana smelo ho vyrezaj Upraveno Únor 21, 201510 r od sparcp gti
Únor 21, 201510 r Ja bych ho urcite nenicil, mozna ze jeste prijde doba kdy budes rad ze ho nasadis zpet. Ekoteroristi jsou i u nas. Proste si sezen prvni dil vyfuku od turba s pletencem a katem a ten DPF urizni ve stejny dylce a dil s katem navar zpet. Prace na hodku a je to.
Únor 23, 201510 r Autor jakej vliv to má na třeba na zdraví motoru a případně turba, když tam nechám dát natvrdo trubku? jsou v tom i nějaký negativní stránky věci?
Únor 23, 201510 r Ja ked som to tam mal tak ten motor bol priduseny!po vyrezani a nahradeni rurou vykon lepsi o 25% Upraveno Únor 23, 201510 r od sparcp gti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.