Kraki Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Ahoj, dva tyzdne riesim dilemu co moze byt s autom, ked pri zaradenej jednotke a dvojke za jazdy mi pri vacsich otackach nadmieru reve (duní) motor. Neutral je ale pri vacsich otackach v pohode. Uz sa tu hluk motora na fore riesil, ale bol na jame, vyfuk je ok, spojku som tiez podla priznakov vylucil, olej nechyba, otacky sa naprazdno nezvysuju. Mam Fabiu I. 2007 1,2 12V 129.000km. Mate tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 a výfuk OK soudíš dle čeho? Co když je rozsypaný uvnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraki Vloženo 21. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 a výfuk OK soudíš dle čeho? Co když je rozsypaný uvnitř? nenasiel som mechanicke poskodenie zvonka to je pravda, ale uvazoval som ze pri vadnom vyfuku by bol hluk aj na otackach pri neutrali. ci blbost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 no řeknu ti to tak, mám rooma 2007, najeto 133t km, výfuk ještě origo, zvenku lehce orezlý, vypadá ještě dobře, ale uvnitř už bude KO, páč od 3200-3500 hluboce rezonuje jako laďák. Na neutrálu při protúrování, to tak není slyšet, prostě tam není to správné zatížení motoru. Mrkl bych také na vlnovec, při nastartovaném motoru, zda tam není někde díra a nefouká 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Aha,tak jsem doma...sice mám FII 08,ale příznaky úplně stejné. Origo výfuk naj.52tkm,zatím mi pouze zkorodovala spojovací spona uprostřed,vyměnil jsem a chvíli to bylo asi aji dobré(subjektivní pocit?) a teď se pazvuk vrátil. Vlnovec cajk,akorát trošku odlízá to pletivo co je kolem. Takže počkám až se objeví díra a vezmu to komplet asi co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 jj, na jaře také plánuji výměnu obou dílů, jen mám dilema , páč loni v létě jsem před dovčou měnil vlnovec (výměna vyříznutím starého a navařením nového) a vlnovec+středový díl mám stále ještě jako jeden díl ... tak nevím zda koupit ten svod od katu s vlnovcem a stř.dílem, nebo to říznout flexou a koupit jen stř.díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraki Vloženo 25. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Tak problem vyrieseny! Bol to predsa len utrhnuty vlnovec na jednej strane, len volne navleceny na rure, ale tak do rovna useknuty ze som to pokladal za zamernu dilataciu vyrobcu Asi tymi vybraciami motora. Tak sa to len navarilo a hotovka. A vymenil som prehrdzaveny zaves, zadnej casti vyfuku. Este drzal ale uz len na cestne slovo. Teraz uz si fabka len tisko brouka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 super , tak ať jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.