mir77 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Shanim faro pro protelkyni a zrejme skoncim u Fabie. Doted jsem ciste jen po 1.4 MPI, ale sehnat ji v solidni vybave je skoro nemozne. Naskytla se mi moznost poridit 1.4 TDI 51 kW ve vybave Elegance a dobrem stavu a zajima me, jak rychle to zacne topit. Bydlime na kopci a pritelkyne jezdi kazdy den 15 km do mesta kazdy den do prace z cehoz 5 km jede z tahleho kopecka. Mam 1.9 TDI v Octavce, tak me zajima, jestli se tenhle mensi objem ohreje rychkeji, pripadne jestli ma nejakou obsobu odporoveho topeni pro interier, jako jsem videl v OII. Diky za zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Potvrzuji. Jezdím do práce cca. 10 km kdy poslední 3 jsou přes město a auto topí až po těch 7 km. A to mám auto v nevytápěné garáži! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 24. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Tak jsem se byl projet a zatopilo to fajne. Jasny, venku je 9, ale nastup podstatne rychleji, nez u moji Octavky. Anyway uvidime, bufik to kdyztak jisti. Auto se libi, motoricky a podvozkove super, interier super, kastle sem tam neco. Slovo dalo slovo a v patek bude pripravene se zimnimi koly k prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Tak pokud vyhovuje motor tak není o čem... BTW jaká je to varianta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 25. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Je to BNM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 28. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Tak vyzkouseno v realu. Benzin to neni, ale topi vcelku rychle. Ten primotop dela vazne hodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.