mir77 Vloženo 23. Únor 2015 Vloženo 23. Únor 2015 Shanim faro pro protelkyni a zrejme skoncim u Fabie. Doted jsem ciste jen po 1.4 MPI, ale sehnat ji v solidni vybave je skoro nemozne. Naskytla se mi moznost poridit 1.4 TDI 51 kW ve vybave Elegance a dobrem stavu a zajima me, jak rychle to zacne topit. Bydlime na kopci a pritelkyne jezdi kazdy den 15 km do mesta kazdy den do prace z cehoz 5 km jede z tahleho kopecka. Mam 1.9 TDI v Octavce, tak me zajima, jestli se tenhle mensi objem ohreje rychkeji, pripadne jestli ma nejakou obsobu odporoveho topeni pro interier, jako jsem videl v OII. Diky za zkusenosti Citovat
Marousek Vloženo 24. Únor 2015 Vloženo 24. Únor 2015 Potvrzuji. Jezdím do práce cca. 10 km kdy poslední 3 jsou přes město a auto topí až po těch 7 km. A to mám auto v nevytápěné garáži! Citovat
mir77 Vloženo 24. Únor 2015 Autor Vloženo 24. Únor 2015 Tak jsem se byl projet a zatopilo to fajne. Jasny, venku je 9, ale nastup podstatne rychleji, nez u moji Octavky. Anyway uvidime, bufik to kdyztak jisti. Auto se libi, motoricky a podvozkove super, interier super, kastle sem tam neco. Slovo dalo slovo a v patek bude pripravene se zimnimi koly k prodeji. Citovat
Marousek Vloženo 25. Únor 2015 Vloženo 25. Únor 2015 Tak pokud vyhovuje motor tak není o čem... BTW jaká je to varianta? Citovat
mir77 Vloženo 28. Únor 2015 Autor Vloženo 28. Únor 2015 Tak vyzkouseno v realu. Benzin to neni, ale topi vcelku rychle. Ten primotop dela vazne hodne. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.