jirka222 Vloženo 25. Únor 2015 Vloženo 25. Únor 2015 Ahoj, vrže mi něco v motoru při jízdě při přeřazení - vyloženě to souvisí zřejmě s pohybem motoru. Když otevřu kapotu a zahýbu s motorem, tak to vrže taky, odněkud zdola - mohl by to být ten silentblok, ale netuším kde je a zespodu je kryt, takže tam není vidět. Nevíte pls někdo, kde je najdu? Díky, J. Citovat
Fajerak Vloženo 25. Únor 2015 Vloženo 25. Únor 2015 No to hold budeš muset ten kryt sundat abys něco viděl (neboj je jen na asi 4 šroubkách).Potom ti snad bude všechno jasné. Citovat
jirka222 Vloženo 20. Duben 2015 Autor Vloženo 20. Duben 2015 Nikomu jinému to při přeřazení nevrže? Já prostě přeřadím a tu necelou sekundu po té to zavrže. Když jsem otevřel motor a trochu jím pohyboval, tak to vrzalo taky, proto si myslím, že to bude někde v uchycení motoru...po projetí velké louže to nedělá. Kdysi mi vrzal i ten svazek trubek, či co to je, uprostřed pod stěnou oddělující motor od kabiny, ale to jsem normálně namazal a přestalo to. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.