Publikováno Únor 25, 201510 r Ahoj, vrže mi něco v motoru při jízdě při přeřazení - vyloženě to souvisí zřejmě s pohybem motoru. Když otevřu kapotu a zahýbu s motorem, tak to vrže taky, odněkud zdola - mohl by to být ten silentblok, ale netuším kde je a zespodu je kryt, takže tam není vidět. Nevíte pls někdo, kde je najdu? Díky, J.
Únor 25, 201510 r No to hold budeš muset ten kryt sundat abys něco viděl (neboj je jen na asi 4 šroubkách).Potom ti snad bude všechno jasné.
Duben 20, 201510 r Autor Nikomu jinému to při přeřazení nevrže? Já prostě přeřadím a tu necelou sekundu po té to zavrže. Když jsem otevřel motor a trochu jím pohyboval, tak to vrzalo taky, proto si myslím, že to bude někde v uchycení motoru...po projetí velké louže to nedělá. Kdysi mi vrzal i ten svazek trubek, či co to je, uprostřed pod stěnou oddělující motor od kabiny, ale to jsem normálně namazal a přestalo to.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.