Plechy Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) Ahoj mam takový problém. Odpojil jsem budíky, rozebral a když jsem je složil a dal zpátky tak mi začala kmitat ručička u teploty po vypnutí klíče pro lepší představu přidávám video. on i ukazatel nádrže je nějaký divný. Nevíte čím by to mohlo být? http://youtu.be/BjYGd4IVMBk Editováno: 27. Únor 2015, autor: Plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Rozebral = sundaval jsi ručičky, koukám že jsi vyměnil podsvícení ... Jakým způsobem jsi ty ručičky sundaval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechy Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 ano dělal jsem nové podsvícení ale už dřív.. ale měl jsem tam studenej spoj tak mi to občas blblo tak jsem to předělával.. ručičky jsem sundaval násilim jinak to nešlo.. to samé nandavání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Ručičky se musí sundavat tahem, ale při nandávání se musí narazit a otáčet k nule, tj. směrem doleva, nikdy se neštěluje směrem doprava. Tady bych možná viděl zakopaného psa. Potom se nesmí narazit až úplně nadoraz k motorkům, ale to se tady nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechy Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 no tak nějak jsem to sundaval tahem a pak narzit.. ale šlo to z tuha.. spíš mi nejde do hlavi jakto že to ukazuje v pořádku ale při vypnutí si začnou dělat co chtěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechy Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 vždyckypři tom kmitání v tom začne cvakat jak kdyby to šlo přez zoubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 on tam je "doraz". Znova rozebrat, sundat ručičky narazit v pravé částia pak dotočit na nulovou pozici. Potom ještě bacha na to, že je rozdíl 0 s napětím a bez napětí, takže přesná nula na stole nemusí být nula po připojení do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechy Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 ok zkusím to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechy Vloženo 28. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 vyřešeno. Budíky jsem rozebral, motorky rozlousknul (šlo to špatně protože tam jsou zespodu plastové trny procházejíc přes horní kryt a tam jsou zataveny) takže zase násilí. Uvnitř malinký stator a rotor(malinký magnet s dírkou uprostřed) z magnetu železná osička s plastovou šroubovicí a proti tomu ozubené kolo na kterém je nasazená ručička budíků. asi jak jsem na to tlačil tak se to tam nějak hnulo a poté co se to začlo točit se tam nějak poškodilo to ozubené kolečko. bohužel je to tak drobounké že jsem ani pořádně neviděl kde. Ozubené kolečko jsem přehodil z motorku na nadrž, promazal jsem to olejíčkem na holící strojek a zatím oba ukazatelé fungují. Po připojení budíků se ručičky protočili cca o 270°. což asi dojelo na ten doraz jak psal ka_r_los, potom už jsem jenom seřídil ručičky podle stupnice(nasadil vše na nulovou hodnotu, už jsem ničím nijak netočil, budíky si nulu našli sami jak už jsem psal) a jel to projet. vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.