Temik.sk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 touareg3, skvele ze si sa vybral touto cestou, skus potom este vytlmit plechy, nebudes stracat basy pri vyssej rychlosti, vrele odporucam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 V 12. 4. 2015 at 21:27, Temik.sk napsal: Pod vsetky repro isli lakovane MDF kruzky, otvor pod repro v prednych dverach standartny 165, OEM repro su sice 135 ale plastove uchyty rozsirene na 165 když jsi dával MDF kroužky tak asi asi už nepamatuješ jejich výšku že ? redukční kroužky mají výšku (aspoň co jsem našel) od 30 mm do 38 mm tak které by tam vlezly tak akorát ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Nepamatam si, ale pozor na to aby magnetom reproduktora si nechytil sklo vo dverach...takze hrubka podlozky je podla mna dost dolezitaOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Ja mám hrubku MDF podložiek 30 mm od firmy 4Car Media a repro sú Ground Zero gztc 165 tx. Všetko je v pohode s oknom:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 aha super, podle obrázku vypadají hodně podobně jako ty co tam chci dávat (montážní hloubka) tak koupím teda jen ty 30 mm vysoké Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 chlapci jaká je nějvětší povolená hloubka repro ... nebo jaké by jste mi doporučili? preferuji značku hertz,pioneer,jbl citlivost 93dB... jde mi i o výšky....nechci moc patlat tavnou pistolí,tak nějaký rozměr co tam krásně padne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 No vejskac budes muset prilepit stejne, protoze ten je tam zavaren plastem myslim. Ja mam vetsi vejskace a akorat sem stipackama vystipal ten ohranucijici plast a kouskem tlumiciho materialu sem novej prilepil ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 V 6. 9. 2016 na 22:03, azriel napsal: chlapci jaká je nějvětší povolená hloubka repro ... nebo jaké by jste mi doporučili? preferuji značku hertz,pioneer,jbl citlivost 93dB... jde mi i o výšky....nechci moc patlat tavnou pistolí,tak nějaký rozměr co tam krásně padne Ahoj, koukal jsem na značku Hertz a mám papírově slušný parametry za slušný peníze. Hraje to tak opravdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Nevim ja mam Groun zero GTZC 165TXa za me dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 (editace) No jo ale Ground zero co jsem koukal tak stojí asi 3700,- a Hertz v podobný konfiguraci 2000,-.To máš skoro dva litříky, který já zrovna třeba nemám a mají vyšší citlivost. Hertz a nebo tohle Infiniti I když pro mě obě značky jsou cizí... a nebo kolem těch 91 DB Magnat a ten má větší rozsah i když pochybuju že ho uslyším !!! Tak myslím že na výběr je a určitě za supr peníze. Tak zatím Editováno: 9. Květen 2017, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Citovat Ground Zero GTZC 165TX má viac ľudí v Rapidke. Ja tiež. Zvuk je naozaj dobrý. Ja som dal za ne 120.- EUR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 (editace) To jenom na ahifi stojej 3700,- tady sem je kupoval ja ;-) http://www.hifi24.cz/ground-zero-gztc-165tx cena o talir mensi jak jinde :-) potreboval bych este jeden par dozadu Editováno: 9. Květen 2017, autor: ČudlR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 jo, nedal jsem si práci s hledáním.A protože to nekupuju tak to není pro mě momentálně důležité. A včera jsem ty tvoje na hifi24 taky našel když jsem krátil čas před nástupem na šichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Pred pol rokom som montroval synovi do Š FABIA II repro Ground Zero 165TX a MDF podložky. Minulý týždeň jeden reprák prestal hrať, rozobral som tapec a MDF krúžky 30 mm úplne rozpadnuté od vlhka a vody, čo tečie do dverí pri daždi. Ja mám túto istú zostavu v Rapidke 2013, skoro dva roky , tak som zhodil tapec a MDF-podotýkam lakované tiež na rozpade. Tak všetko rozobrať, MDF leteli do koša a dal som PVC originál podložky 35 mm pre VW Golf, Passat, Seat Toledo, Škoda Fabia. Diery pasovali nič som nemusel prerábať. A keď už som to mal všetko rozobrané, nalepil som aj tlmiacu fóliu STP ANTIRUST SILVER. Paráda, zvuk oveľa lepší, basy super, nič nerezonuje, ani tapcír. A môže pršať koľko len chce:) Rádio mám Amundsen+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Zajimavej poznatek, min.tyden jsem dodelam teprve predni dvere u ridice, kde jsem dal taky Groundy a ty lakovany MDF podlozky. Takze je muzu rovnou demontovat jo? Kde si ty PVCckovy kupoval prosim te? Pokud to neni tajna informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Podložky pod repro http://www.fusion.sk/katalog/product/8907 skrutky na podložky 5x10 mm, plochá podložka, matka. Skrutky na uchytenie repro do kovu 4,3 mm x 15 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Jinak kdyz uz ty plastaky tak je aspon polepit taky tim tlumenim jinak dokazou taky rezonovat. Ja mam ty svoje MDF sesroubovany skrz dvere imbusovxm sroubem a pojistnou matkou + jsouzvenci polepeny tlumenim tak si troufnu rict ze se ani rozpadnout nemuzou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 (editace) No to som ani nepísal, to považujem za samozrejmosť. Z obidvoch strán je na krúžkoch nalepená tesniaca samolepiaca páska 3 mm hrubá, šírka 10 mm.. Takže nerezonuje nič:) Editováno: 21. Srpen 2017, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Me spis udivuje, ze i ty lakovany se teda tak brutalne rozpadnou. Ja bych chtel nakonec neco takovyho co ma @marek44 : Ty jsou uplne suprovy, plnej plast. Mit 3D tiskarnu, tak si je vytisknu, ale bohuzel :-/ Porad premyslim, kde by se neco takovyho dalo sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Právě zvažuji nákup MDF + repro. A neni možný, že když se to celé odizoluje fólií, že to bude lepší? Ve dveřích škody 120 a i v O1 byla za tapecem fólie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 (editace) Fólia, čo píšeš u Š 105-120 a OI bol obyčajný igelit nalepený na dverách dookola pružnou pastou z dôvodu, aby nezatekala mimo vnútra dverí voda do vnútra auta, lebo v dverách boli rôzne diery na manipuláciu so zámkom, okno, mechanizmus okna..atď. To neriešilo žiadnu izoláciu zvuku. Po čase sa igelit odlepil a bolo po paráde. Mal som aj jedno auto aj druhé. A čo vlastne si chcel tým napísať, že to bude s tým igelitom lepšie? U Rapidky sú dvere plné, len pri zámku je otvor, ktorý je uzatvorený PVC krytom, čiernym, kvôli zatekaniu vody. Cez ten otvor sa robí servis, teda výmena zámku, mechanizmus okna, atď. Tlmiaci materiál, ktorý sme dali my, je napríklad tento: :http://www.fusion.sk/katalog/product/461155 Editováno: 18. Září 2017, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Touareg3: počkej, ty si myslíš že jsem úplně blbej nebo co? Ty si myslíš, že bych zlepšil akustické vlastnosti igelitem? to si děláš srandu, že jo?Já jsem objednal tlumící materiál G.zero s bitumelem + lakovaný MDF podložky kvůli VLHKOSTI. Né lakovaný kvůli lepší akustice touareg3! Dneska mi to přivezou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Len kľud, bavili sme sa o zatekaní vody na lakované MDF krúžky a ty si napísal: Právě zvažuji nákup MDF + repro. A neni možný, že když se to celé odizoluje fólií, že to bude lepší? Ve dveřích škody 120 a i v O1 byla za tapecem fólie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Ale ty mi to vysvětluješ jako kdybych to nevěděl Teď mi přišel balík Magnat Pro Power 216, MDF kroužky 3cm vysoké→lackieren a izolační pláty. Jupí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik63 Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Ahojte chcem sa spytat ci treba robit aj nieco s kablami ked sa davaju ine repraky ? Napr. Repraky Ground Zero GZTC 165TX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.