Girolamo Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Zdravím pánové, obracím se na Vás jako naprostý laik. Chystám se na první domácí výměnu všech filtrů a oleje. Na Auto Kelly jsem si našel tyto produkty a rád bych se s Vámi poradil, že pořizuji dobře. Mám Octavii II, 1.9 TDI, 2008 Filtry: Filtr olejový MANN - MF HU719/7X Filtr vzduchový MANN - MF C35154 Filtr palivový MANN - MF PU825X Filtr kabinový, s uhlíkem MANN - MF CUK2939 Olej: Castrol EDGE 5W-30 4 lt - CA 192250275 Předem děkuji za všechny rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Filtry vidím dobře, jen u palivovýho to neřeknu jistě protože nevím co tam máš za systém. Já mám třeba palivák PU 936/2x Olej máš dobře podle normy ale značku bych volil jinou. Koukni se do Důležitých, je tam jak o oleji tak o výměně paliváku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Jj na tátovo O2 jsem taky kupoval filtry a paliváku byly 3 možnosti.... Myslím, že na tělese filtru je nějaký označení podle kterýho by se měla dát správná vložka dohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 http://www.skoda-diely.sk/blog/jak-poznat-spravny-palivovy-filtr-pro-octavia-2-tdi-11.html 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 jj, podle tělesa filtru. Ze života, kamarád mi povídá, říkám mekánikovy že budu chtít vymněnit palivák, on na to, hm to musím objednat 4 protože nevím kterej tam pasuje :'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky