kokrhanek3ta Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Zdravím všechny kolegy, mám menší problém, se kterým si už nevím rady. Na mém Supovi když zapnu světla a mlhovky tak svítí jen pravá strana, tak jsem na levé straně vyměnil jak startér, jednotku na spodku světla tak i žárovku a nic :/ u mlhovky jsem vyměnil žárovku a také nic, přitom obrysovky svítí na L i P, dálkové svítí na L i P, vypínač světel jsem prohazoval a nepomohlo, Pojistky jsou všechny OK a svítí i kontrolky. Takže jsem na konci s nápady a už nevím jak dál :/ :/ :/ napadli mě Relé ale ty neřeší L a P stranu ale pouze zapnutá a vypnutá světla, takže by nejela ani pravá strana..... PS : startér, jednotku jsem zakoupil nové originál HELLA, žárovku D2S jsem koupil Philips Předem děkuji za jakýkoliv nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 A vzal si zkoušečku a zkusil si kam až ti de nejde šťáva? Můžeš mít střihlej kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrhanek3ta Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 No nevzal, to mě nenapadlo, že by to mohlo být fyzicky poškozený a hlavně mlhovky s xenonama najednou ve stejný čas. Ale v tom případě mám dotaz, odkud kam to mám proměřit, nemáš schéma na vypínač, šťáva jde tuším přes něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 (editace) To je základ, mein got - vždy nejdříve měřit. Začíná se vždy spotřebičem a postupuje se směrem ke zdroji, prostě vzít do ruky zkoušečku jet. Buď tam nejde minus (kontrola ukostření a zkouška s ukostřením natvrdo), nebo plus (cesta od zdroje,přes pojistky,spínač,relé,případně spoje) Takže postupně kontrolovat: 1.pojistka, 2.kostřící body, 3.spínač světel a spínací relé, 4.napájení Chtěls schemata, tady je máš: Bohužel neumím uložit aktuální stránku PDF a vložit ji sem ve stejné kvalitě, takže se omlouvám, jinak je to DP - elektrická schemata mlhovky kap.21/1 a xenon levý kap. 22/1) Editováno: 4. Březen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 A kdyz se ti nerozsviti svetla vyhodi ti to chybu svetla zavada pokud mas Dot nebo se ti rozsviti zarovicka na palubovce. Parkovacky sviti i kdyz vyndas relatko co je pro kontrolu svetel. To navic rozdeluje na levou a pravou stranu zkus ho promerit zkouseckou se zarovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrhanek3ta Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Super chlapi, SUP1 díky moc za schémata , zítra to nějak prubnu a uvidím čím to je. Ano DOT píše světlo závada, kontrolky u světel normálně svítí, pojistky jsou OK a vypínač také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Vyndej relatko pro kontrolu zarovek a pripipej draty ke svetlu.A svetla maj svorky na A sloupcich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrhanek3ta Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Ok, kolikatka je relatko pro kontrolu zarovek, vim jen ze je na nich cislo. Svetla maji tusim 456 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Uz si to nepomatuji presne to cislo. Ale je to dvoj relatko a cislo je DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrhanek3ta Vloženo 6. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Tak to pujdu promerit az v nedeli, jelikoz je venku zima a nemam garaz musim ke znamymu. Pak sem napisu jak sem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.