Březen 26, 201510 r Autor Aha to me nenapadlo no ze by ty otresy to fakt byly. EDIT: Jsem si vsiml jaky mas pekny podpis . Oba mame moc fajny podpis takovy razovity Jo podpis pěkný, také bych si to tam dal, ale nějak mi to nadává, že moc řádků, tak jsem se na to vytento Jirko napiš Pawoukovi , on Ti pomuže
Březen 26, 201510 r Hm zajimave kdyz to ma Pepa proc by to neslo tobe. U sebe jsem to netestoval. Ale vy dva jste stejni uzivatele tak v tom bude asi nejaky figl. Pepa má, protože jsem mu to tam vložil já.
Březen 26, 201510 r Je je dekuji . Jsem to porad neumel to nahradit ten odkaz. Jsem to kdysi umel pres code ale tady mi to nejak nefungovalo
Březen 26, 201510 r Pawouku prosím prosím, mohl by si mi to tam dát také? Já si to tam dal, ale nešel mi tam druhý odkaz s tím INFO, jestli by si to dokázal, byl by si zlatý EDIT: To Slezská jizba nepotřebuji, jen ten sraz by se hodil Upraveno Březen 26, 201510 r od Galvi
Březen 26, 201510 r Galvi, máš to tam, jen jsem trošku změnil barvu písma. Ať to nemáte všichni stejné. Jo prej IT, z toho jsem tak možná ET.
Březen 26, 201510 r Pawouku poklona díky EDIT: Ondro toto si tam můžeš napsat i sám Upraveno Březen 26, 201510 r od Galvi
Březen 26, 201510 r Ondrášu, když budeš pořád zlobit v tématu o srazu, tak ti tam dám něco nehezkého. Například BAN. Musíš jít do svého profilu (třeba kliknutím na svůj avatar) a tam vpravo nahoře uvidíš "Upravit můj profil", kliknutím na to se dostaneš do nastavení svého účtu. No a tam máš vlevo jednu z možností "Změnit podpis".
Březen 26, 201510 r Psal jsem nedávno návod na vložení spotřeby.. tak ti zkopíruji ze zprávy ten konec: Jinak podpis tady na fóru se tvoří tak, že klikneš vpravo nahoře vedle tlačítka odhlásit na svoji přezdívku a pak na "mé nastavení" a pak vlevo na "změnit podpis" a tam vytvoříš to co jsem ti na začátku popsal. Kdyby ti to nešlo dej vědět
Březen 26, 201510 r Myslím si, že to by šlo také celkem snadno zatrhnout, například zablokováním tvé IP,....
Březen 26, 201510 r No ono se mě kvůli velikonocům posunuje o týden práce a jedu od 20 do 27.4. a to je právě ten týden, kdy jsem měl mít volno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.